banner564

Es-Es kendine geliyor

Eskişehirspor evinde ağırladığı Antalyaspor’u 3-2 mağlup ederek üç hafta üst üste puan almış oldu

Es-Es kendine geliyor
banner598
Süper Lig'e tutunma mücadelesi veren Eskişehirspor, geçen hafta Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ederek sükse yapan Antalyaspor'u 3-2 yenmeyi başardı. Es-Es böylece bu sezon ilk kez 3 hafta üst üste puan almış oldu.
Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve ligin dibinde yer alan Eskişehirspor 21. maçındaki 5. galibiyetini, geçen haftanın flaş takımı Antalyaspor'u 3-2 yenerek aldı.
Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçta ilk yarıyı konuk ekip, 10. dakikada Hadzic'in kendi kalesine attığı golle 1-0 önde kapattı.
Eskişehir'in gol arayışları ise 2. yarıda sonuç verdi. Henüz 46. dakikada Kaan Kanak skora denge getirdi.
62. dakikada Emre Güral'ın penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçen Es-Es, 5 dakika sonra Axel Meye ile farkı 2'ye çıkardı: 3-1
83. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında Antalyaspor, 90. dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun attığı golle skoru 3-2 yapsa da 5 dakikalık oynanmamış sürede beraberlik golünü bulamadı ve kritik mücadele Eskişehirspor'un galibiyetiyle sona erdi.
Es-Es böylece deplasmanlardaki Sivasspor galibiyeti ve Rizespor beraberliklerinin ardından Antalyaspor'u yenerek bu sezon ilk kez 3 maç üst üste puan almış oldu. Kırmızı siyahlılar puanını 17'ye çıkardı ve düşme hattındaki diğer iki takım Sivassporve 1 maçı eksik Mersin İY ile puanını eşitledi. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Antalyaspor ise 24 puanda kaldı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474