banner564

Farkı koruyacağız

İlk devreyi lider bitirmeyi garantileyen Binatlı’da hedef son maçı da kazanmak

 Farkı koruyacağız
banner598
Süper Lig lideri Binatlı’nın genç teknik direktörü Niyazi Özekmekçi, 20 Aralık Pazar günü ligin 13. haftasında kendi sahalarında karşılaşacakları Türk Ocağı Limasol maçı öncesi, Diyalog Gazetesi Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Özekmekçi, Ocak maçının zor geçeceğini ancak galibiyete kilitlendiklerini söyledi.
Geçtiğimiz sezon Süper Lige yükselmesine rağmen, bu sezon ligde ilk 12 hafta geride kalırken, mağlubiyet yüzü görmeyerek liderliğini sürdüren Batı temsilcisi Binatlı, Pazar günü ilk devrenin son maçında kendi sahasında Türk Ocağı Limasol’u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma öncesi Binatlı’nın genç ve başarılı teknik adamı Niyazi Özekmekçi’nin görüşlerini alma fırsatı bulduk.

“Zor bir maç bizi bekliyor”
Türk Ocağı maçı ile ilgili görüşlerini aktaran Özekmekçi, “Türk Ocağı maçına 3 idmanla hazırlanıyoruz. Golcü futbolcumuz Kemal Uçaner, bu karşılaşmada sarı kart cezalısı olmasından dolayı forma giyemeyecek. Sakat olan futbolcumuz Hüseyin Taşçı iyileşti. Takımımızın havası çok iyi durumda, Ocak maçı zor geçecek ama biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Puan farkını korumak istiyoruz. Çocuklara güveniyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473