banner564

Forest’in kupa aşkı

Yılmaz Balcı anı maçında kupayı, Türk Ocağı’nı mağlup eden Küçük Kaymaklı kazandı

Forest’in kupa aşkı
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
3. Yılmaz Balcı Anı Turnuvası’nı rakibi Türk Ocağı’nı penaltı atışları sonrasında rakibini 4-2 mağlup eden Küçük Kaymaklı kazandı.
3. Yılmaz Balcı Anı Turnuvası’nda Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda karşı karşıya gelen Küçük Kaymaklı ile Türk Ocağı arasındaki maçın normal süresi 48. dakikada Türk Ocağı’ndan Ertaç ve Küçük Kaymaklı’dan M.Yaşınses’in karşılıklı golleri ile 1-1 sona erdi.
  Maçın galibinin belirleneceği penaltılarda Kaymaklı’dan Hüseyin Adal, Ahmet ve Bayram penaltıları gole çevirirken Victor penaltıdan yararlanamadı. Türk Ocağı’ndan Ertaç penaltıyı gole çevirirken Muhammed, Osman ve Junior penaltıları değerlendiremediler. Böylece Küçük Kaymaklı rakibini 4-2 mağlup ederek 3. Yılmaz Balcı Anı Turnuvası’nı kazanan taraf oldu.
Penaltı atışlarının ardından plaket törenine geçildi. Hakemler, anı turnuvasının kazananı Küçük Kaymaklı ve turnuva ikincisi Türk Ocağı’na plaketleri merhum Yılmaz Balcı’nın ailesi tarafından takdim edildi. Turnuvada KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu da yer aldı. Turnuva sonunda merhum anısına pilav ve tatlı ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473