banner564

Futbolcular güç depoluyor

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezon hazırlık kampına dün başladı

Futbolcular güç depoluyor
banner598
İskele’nin Süper Lig’deki temsilcisi Gençler Birliği hazırlıklarına kamp çalışması ile devam ediyor. İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği 24-29 Ağustos tarihleri arasından yapacağı kampı dün başladı. 

Gençlerbirliği 6 gün yoğun çalışacak
Girne Pia Bella Hotel’de 6 günlük kampı başlayan Gençler Birliği kafilesinde Bilal Dericioğlu başkanlığında 2 malzemeci, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı Antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş ve 20 futbolcu yer alıyor. 

Günde çift antrenman ve iki hazırlık maçı
Kamp süresi boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan Gençler Birliği takımı toplam sekiz antrenman, üç hazırlık maçı ile devam edecek. Gençler Birliği ilk hazırlık maçını bugün Pia Bella Stadı’nda Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı ile yapacak.
Gençler Birliği’nde ikinci hazırlık maçı 2.lig ekiplerinden Tatlısu ile Dr.Ali Özsoy Stadı’nda yapacak. 

Kamp sonrası hazırlık maçı
Antrenmanlar programının oldukça yoğun olduğu kamp çalışmlarında taktiksel çalışmalarında yer alacağı belirtildi. Lige yönelik olarak devam eden kamp çalışması 29 Ağustos Cumartesi günü tamamlayacak olan Gençler Birliği kampın son gününde Cihangir Stadı’nda Süper Lig ekiplerinden Cihangir ile hazırlık maçı ile kampı tamamlayacak. 

Ogan: Kamp ortamı çok iyi
Kamp ortamının çok iyi olduğunu belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, lige yönelik yapmış oldukları hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini, kampın gerçekleşmesinde emeği geçen başkanı Mustafa Gülcan, yönetime, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, meclis üyelerine kafile ile yakından ilgilenen Hotel yetkili ve çalışanlarına teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474