banner564

Galibiyet şart

Ligin ikinci devresine yarın Hamitköy maçı ile başlayacak olan Gönyeli, rakibi karşısında galibiyet hedefliyor

Galibiyet şart
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin ilk devresini 9 puanla on üçüncü sırada tamamlayan Gönyeli, yarın kendi sahasında oynayacağı Hamitköy maçı ile ligin ikinci devresine başlıyor. Gönyeli Teknik Direktörü Derviş Kolcu, Hamitköy maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, bulundukları konum itibariyle takımın seri galibiyet yakalamak zorunda olduğunu, bu nedenle Hamitköy karşısında galip gelmek zorunda olduklarını vurguladı.

Arayı iyi değerlendirdik
Ligin devre arasını iyi değerlendirdiklerini belirten Gönyeli Teknik Direktörü Derviş Kolcu, özellikle kupa maçlarının takımı görme adına ciddi bir fırsat olduğunu aktardı. 25 kişilik oyuncu grubu ile çalıştıklarını, bunun da oldukça önemli olduğunu aktaran Kolcu, kadronun büyük ölçüde şekillendiğini belirtti. Hamitköy karşısında panik yapmadan dikkatli oynayıp galip gelmek istediklerini aktaran Derviş Kolcu, oyuncu grubunun ise bunu yapacak kapasiteye sahip olduğunu söyledi.

Çok gerideyiz
Puansal olarak ligde oldukça geri olduklarını belirten Gönyeli Teknik Direktörü Derviş Kolcu, bir an önce seri galibiyet almak zorunda olduklarını belirtti. Gönyeli olarak Hamitköy karşısında galip gelip ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Kolcu, rakiplerini ayni puanda tutup sonrasında ise seri galibiyet yakalamak istediklerine vurgu yaptı. 

Kadro genişledi
Derviş Kolcu yaptığı değerlendirmede ilk devreye göre Gönyeli’nin kadro olarak daha iyi durumda olduğunu, yedek kulübesinin zenginleştiğini, alternatif oyuncu grubunun ise fazlalaştığını belirtirken, ligin ikinci devresinde farklı bir Gönyeli olacağına dikkat çekti. Hamitköy maçına 3 idmanla hazırlanacaklarını belirten genç teknik adam 4 sarı kartlı Hüseyin Tosun haricinde takımda eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474