banner564

Geçitkale’ye patladı 0-4

Hamitköy, Ender’in yıldızlaştığı maçı 4-0 gibi farklı bir skorla kazanarak ilk galibiyetini aldı

Geçitkale’ye patladı 0-4
banner598
Hamit SAKALLI
Hamitköy, Geçitkale’ye adeta patlarken, Ender’in yıldızlaştığı maçı 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Hamitköy, bu sezonki ilk galibiyetini ve ilk puanlarını aldı.
Hamitköy maça hızlı başladı.
Dk 6 Hamitköy atağında İlkay’ın al da at dercesine verdiği pasta Celal’ın yakın mesafeden şutu üst direkten döndü.
Dk 12 Hamitköy atağında İlkay’ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda kaleci Buğra elinden kaçırdı. Arka direkte Celal çizgide tamamladı. 0-1
Dk 32 Ender’in kendi geliştirdiği atakta, ortaya çevirdiği top defanstan Mehmet’ten sekip yeniden Ender’in önünde kaldı. Ender’in yakın mesafeden şutunda top filelere gitti. 0-2 Bu golden sonra Geçitkale teknik adamı Cenk Şeren, hakem Tufan Çerçioğlu’na itiraz ve söylediği sözlerden dolayı saha dışına gönderildi.
İkinci devrede de oyun Hamitköy’ün kontrolünde geçti.
Dk 51 Hamitköy atağında Celal ceza sahası içerisinde 2 rakibini ekarte edip şutunu çekti. Kaleci Buğra golü, ayakları ile önledi.
Dk 73 Kadri’nin pasına hareketlenen Celal, güzel bir ara pası ile Ender’i gördü. Ender de kaleci Buğra’dan sıyrılıp golünü attı. 0-3
Dk 82 Sağdan gelişen Hamitköy atağında, Mehmet Meraba’nın hatasını değerlendiren Hamdi, Mustafa Tatlı’ya al da at dercesine pas verdi. Mustafa Tatlı da topu boş kaleye gönderip skoru belirledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473