banner564

Gençler'in Arif'i var

Gençler Birliği İskele Cumhuriyet Stadı’nda konuk ettiği Gençlik Gücü’nü 2-0 yendi

Gençler'in Arif'i var
banner598
Yer: İskele Cumhuriyet Stadı
Hakemler: Fehim Dayı, Zekai Töre, Sertan Alkın
Gençler Birliği: Raif, Sinan, Mehmet Erol, Mehmet Aylanç, Halil, Yusuf, Arif, Yakubu, Emeka, Şenol, İbrahim
Gençlik Gücü: Çağatay, Ali, Gökhan (Özcan), Addo, Hüseyin Yıldırım, Ceyhun (İsmail), Hascan, Uğur, Hakan, Derviş, Abdou
Kırmızı kart: 90+3.Dk Ali Akbulut (G.G)
Goller: 20 ve 55.Dk Arif Uysal (Gençlerbirliği)

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig'in 18.haftasında karşı karşıya gelen Gençler Birliği ile Gençlik Gücü'nün mücadelesinde baştan sona oyunu kontrol eden ev sahibi Gençler Birliği, Arif'in kaydettiği 
2 golle kazanmayı bildi. Karşılaşmaya Fehim Dayı ve ekibinin gösterdiği berbat yönetim ve saha dışı olaylar damga vurdu.
11.dk: Gençler Birliği atağında Emeka’nın aşırtma vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
19.dk: Gençler Birliği atağında Emeka sağdan hızla rakip ceza alanına gitti ve ortasını ceza sahası içerisinde bomboş pozisyonda olan İbrahim Köse’ye yaptı ancak İbrahim topa vuramadı ve takımını mutlak bir golden etti.
20.dk: Gençler Birliği atağında Şenol sağdan ortasını yaptı ve Arif’in kafa vuruşunda top filelere gitti. Gençler Birliği 1-0 G.G
37.dk: Emeka’nın Uğur’a yaptığı müdahale sonrasında saha karıştı. İki takım futbolcuları birbirine girdi. Olayları polis yatıştırmak isterken yedek kulübeleri de olaya dahil olunca olaylar büyüdü.
45+1.dk: Gençler Birliği atağında Şenol sağdan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı ancak kaleci Çağatay gole izin vermedi.
55.dk: Gençler Birliği atağında Arif sol çaprazda topla buluştu ve rakibi Hüseyin Yıldırım’dan sıyrılıp ceza sahasına girdi. Arif, oldukça dar bir açıdan yaptığı vuruşunda topu filelere gönderdi. Gençler Birliği 2-0 G.G
61.dk: Gençlik Gücü atağında Ali Akbulut'un ceza sahası dışından vuruşunda top üstten az farkla auta gitti.
85’inci dakikada, hakeme itirazları nedeniyle bu kez önce Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, ardından Gençlik Gücü Yöneticisi Osman Karaman oyun alanının dışına gönderildiler.
90+3.dk: Gençlik Gücü’nde Ali Akbulut'un hakem Fehim Dayı’ya itirazları sonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.
Karşılaşma ev sahibi Gençler Birliği’nin 2-0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474