banner564

GG moral arıyor

Ligin ikinci haftasında sekiz kişi kalan rakibi karşısında 3 puanı son dakika kaybeden Gençlik Gücü 3 puan istiyor

GG moral arıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de ligin ikinci haftasında Güzelyurt’ta Baf Ülkü Yurdu karşısında oyunun son dakikasında 8 kişi kalan rakibi karşısında galibiyeti kaybeden Gençlik Gücü moral arıyor. Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, geriye bakmanın anlamsız olduğunu, bu nedenle Baf Ülkü Yurdu maçını unuttuklarını belirtti.
Kötü oynadık
Baf Ülkü Yurdu maçı ile ilgili olarak demeç veren Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, maça iyi başlamadıklarını, hatta Baf Ülkü Yurdu’nun kendilerine göre çok daha iyi durumda olduğunu aktardı. 45. dakikada buldukları gol sonrası moral anlamında daha iyi noktaya geldiklerini belirten Göksun, sonrasında ise rakiplerinin saha içerisinde azalmasına rağmen gol bulamamalarının bedelini doksan dakikanın sonunda ağır şekilde ödediklerini vurguladı.
Hedef 3 puan
İlk iki haftayı beraberlikle geride bıraktıklarını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Dumlupınar maçından 3 puan hedeflediklerinin altını çizdi. Zor bir maç olacağının bilincinde olduklarını aktaran Niyazi Göksun, iki de iki yapan rakipleri karşısında galibiyeti kovalayacaklarını vurguladı. Sezona genç koşan ancak tecrübesiz bir takımla girdiklerini de vurgulayan Niyazi Göksun, Hüseyin Küsbeci ve Hakan Altın’ın aralarına dönmesiyle daha iyi noktaya geleceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474