banner564

GG sahaya indi

Lefkoşa’nın köklü kulüplerinden Gençlik Gücü yeni sezon çalışmalarına önceki gün başladı

GG sahaya indi
banner598
Ülkemizin en genç kulüp başkanına sahip kulüp olan Başkentin yeşil beyazlı ekibi Gençlik Gücü, 2015-2016 Futbol Sezonu’nu dün gerçekleştirdiği seremoni ile resmen açtı.
Seremoni öncesi futbolcularına basına kapalı olarak yaptığı konuşmada Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Siz görevinizi yapın, biz görevimiz yapmaya hazırız” dedi ve onlardan başarı beklediğini ima etti.

Yerimiz Süper Lig’dir
Kulüp havlusunda yapılan seremonide ise Başkan Suma Zafer Choudhry, “Hedefimiz 1’nci Lig’e yükselme idi. Serdarlı’nın liglerden atılmasıyla ilk hedefimize erkenden ulaşmış olduk. Şimdiki sıradaki hedefimiz 1’nci Ligi ilk 6 içerisinde tamamlamaktır. Alt yapıya da önem vererek hem yönetim kurulu, hem de takım olarak 1’inci Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Bir sonraki sezonda hedefimiz ise, Süper Lige yükselmek olacaktır. Çünkü Gençlik Gücü’nün gerçek yeri orasıdır” şeklinde konuştu.

3-4 transfer daha
Çalışmalara 21 Temmuz 2015 tarihinde başladıklarına dikkat çeken Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, Doğan Türk Birliği’nden Onurcan Kanburlar; Bostancı Bağcıl’dan İsmail Soydan ve kiralık olarak oynayan Hüseyin Haşimoğlu’nu bonservisli olarak takıma kazandırdıklarını belirtti. “Hüseyin Küsbeci ve Hakan Eminoğlu da takıma geri geldi. Takımımız güçlendi ancak 3-4 transfere daha ihtiyacımız var. Forvet, orta saha ve kaleci mevkilerine takviye gereklidir. Hakan Altın ile görüşmelerimiz tamamlanmak üzeredir” dedi.

Hazırlık karşılaşmaları
Haftada 5 gün olan antrenman sayısını bu hafta itibarıyla haftada 6’a yükselteceklerini belirten Göksun, 12 Ağustos 2015 tarihinde ise Gençler Birliği ile yapacakları karşılaşma ile hazırlık karşılaşmalarına başlayacaklarını açıkladı. 
Gençlik Gücü antrenmanlarını Metehan Sahası’nda sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474