banner564

GG’den 5’i bir yerde

Elde edeceği farklı galibiyetle haftayı lider olarak tamamlama şansı olan Gençlik Gücü, rakibi Gönyeli’yi 5-1 mağlup etti, ancak lider olamadı

GG’den 5’i bir yerde
banner598
YER: Atatürk Stadı
HAKEMLER: Hakan Muhtaoğlu, Taşar Karlankuş, Serkan Kuşappi.
GENÇLİK GÜCÜ: Ferhat Oğlak, Derviş Özeralp, Hüseyin Haşimoğlu, Özcan Saygı, Erdoğan Emiroğulları (Mahmut Yumuşak), İsmail Soydan, Ragıp Kanatlı, Onurcan Kanburlar (Orhan Çokbekler), Hakan Altın, Hakan Eminoğlu (Mustafa İnanç), Hüseyin Küsbeci. 
GÖNYELİ: Fahri Kerim Özmen, Şaban Porsnak, Fevi Avcı, Hüseyin Güneralp, Ahmet Özlüses, Hüseyin Tosun, Selçuk Amcaoğlu (Hasret Devir), Mustafa Okur (Necati Çoban), Serkan Karaoğlan, Ahmet Can Temel, Ulaş Candanal. 
KIRMIZI KART: Dk:45 Niyazi Göksun (Antrenör) (Gençlik Gücü); Dk:84 Galip Albayrak (Hamitköy).
GOLLER: Dk:8 Hüseyin Küsbeci, dk:15 ve dk:76 Hakan Altın, dk:45 İsmail Soydan, dk:68 Hakan Eminoğlu (Gençlik Gücü); Dk:52 Ahmet Can Temel (Gönyeli).

K-Pet 1. Ligi 12. haftasında galip gelmesi halinde lider Girne Halk Evi ile puanlarını eşitleyecek olan ve farklı galip gelmesi halinde ise, lider olabilecek olan Gençlik Gücü, bir kez daha liderlik şansını değerlendiremedi. Birçok gol pozisyonunu cömertçe harcayan Gençlik Gücü rakibi Gönyeli’yi 5-1 mağlup etti ancak bu skor liderlik için yeterli olmadı.
8. dakikada, Gençlik Gücü’nün soldan kazandığı köşe atışını Hakan Eminoğlu kaleci alanı içerisine kullandı, Hüseyin Küsbeci kafa vuruşuyla topu ağlata gönderdi, Gençlik Gücü: 1 – Gönyeli: 0.
15. dakikada, Gençlik Gücü’nden İsmail Soydan’ın derinlemesine pasında topla buluşan Hakan Altın, rakibinden sıyrılıp top kaleci Fahri Kerim Özmen’in bacakları arasından ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:2 – Gönyeli: 0.
45. dakikada, Gençlik Gücü’nün başarılı futbolcusu İsmail Soydan ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu 90 diye tabir edilen yerden ağlara gönderdi ve ilk yarını skorunu Gençlik Gücü: 3 – Gönyeli: 0 olarak ilan etti.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf, beklenenin aksine konuk takım Gönyeli oldu.
52’nci dakikada, Gençlik Gücü savunmasının ofsayt beklentisi ile durmasından yararlanan Ahmet Can Temel, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü: 3 – Gönyeli: 1.
68’inci dakikada, soldan gelişen Gençlik Gücü atağında Hakan Eminoğlu kendi çabalarıyla ceza sahasına girdi ve vuruşunda topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü: 4 – Gönyeli: 1.
76. dakikada, oyuna ikinci yarıda giren Mustafa İnanç’ın sağdan sert ortasına Hakan Altın ayak koydu ve top bir kez daha Gönyeli kale fileleri ile kucaklaştı, Gençlik Gücü: 5 – Gönyeli: 1.
90’ıncı dakikada, Gönyeli’den Ulaş Candal’ın sağdan sert şutunda kaleci Ferhat Oğlak topu yumrukladı. Dönen topa Serkan Karaoğlan vurdu, top az farkla üsten dışarı gitti.
Karşılaşma ev sahibi Gençlik Gücü’nün 5-1’lik galibiyetiyle tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473