banner564

GHE güç depoluyor

Lig’in ilk devresini averajla lider bitiren Girne Halk Evi, yoğun tempoda çalışıyor

 GHE güç depoluyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Lig’in ilk devresini 30 puanla lider tamamlayan Girne Halk Evi, ikinci devrenin hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mehmet Kemancıoğlu nezaretinde çalışmalara devam eden Girne Halk Evi, diğer yandan  da takıma takviye için çalışıyor. Mehmet Kemancıoğlu, gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, ikinci yarıda hata yapma şanslarının olmayacağı bir sürece gireceklerini belirtti.

Hedefin üzerindeyiz
Sezon öncesi, 25 - 27 puan arası, birlikte ilk dört hedefi ile yola çıktıklarını aktaran Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, ilk devrenin sonunda ise koydukları hedefin üzerinde ilk devreyi geride bıraktıklarını vurguladı. Lige hem iyi başlangıç, hem de şanslı fikstürün yanlarında olmasını iyi değerlendirdiklerini aktaran Kemancıoğlu, tüm bunlarla birlikte oyuncularının gösterdiği üst düzey performansı ise unutmamak gerektiğini vurguladı. İlk devrenin geride kaldığını, 2 Ocak tarihinden itibaren, ikinci devre hazırlıklarına başladıklarını aktaran genç teknik adam, çabukluk ve kuvvete dayalı çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizdi.

Üç oyuncu katacağız
Devre arası takımdan Ufuk Fırat, Çağakan ve Çağan ile yolların ayrıldığını belirten Mehmet Kemancıoğlu, üç oyuncunun yerine üç ismin dahil olacağına vurgu yaptı. Görüşmelerin başladığını ve büyük kısmını aştıklarını aktaran Kemancıoğlu, çok kısa süre sonra takıma üç isimin dahil olacağını söyledi. Kupa serüvenini Gönyeli’de bıraktıklarının sorulması üzerine konuşan Mehmet Kemancıoğlu, kupada düşüncelerinin olmadığını, lige ağırlık vereceklerini en başından belirttiğini aktarırken, tek hedeflerinin sadece lig olduğunu yineledi. Hazırlık döneminde Lapta ile maç oynayacaklarının altını çizen Kemancıoğlu, iyi bir ortamda çalıştıklarını belirtti.

Konumu korumalıyız
İlk devre sonunda, avantajlı olmasalar bile, iyi noktada olduklarını belirten Mehmet Kemancıoğlu, bulundukları konumu korumanın daha önemli olduğunu belirtti. Sezon öncesi ilk dört hedefi ile yola çıktıklarını ancak, şu an için ligin zirvesinde bulunduklarını belirten Kemancıoğlu, süper lig yolunda ilk iki için mücadele edeceklerinin altını çizdi. Lig’in ikinci yarısının daha zor olacağına dikkat çeken Mehmet Kemancıoğlu, az hata yapanın hedefine ulaşacağı ikinci devre yaşayacaklarını sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474