banner564

Girne Halk Evi sahaya indi

Geçen yıl ikinci ligi şampiyon tamamlayıp adını birinci lige yazdıran Girne Halk Evi, yeni sezona merhaba dedi

Girne Halk Evi sahaya indi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Girne’nin köklü ekiplerinden olan Girne Halk Evi yeni sezona dün itibariyle merhaba dedi. Girne’de 19 Mayıs antrenman sahasında Teknik Direktör Mehmet Kemancıoğlu nezaretinde çalışmalara start veren Girne temsilcisi hedefini Süper lig olarak belirledi. Yeni sezon öncesi Diyalog Spor Servisi’ne demeç veren Mehmet Kemancıoğlu, geçen yılki şampiyon kadroyu büyük ölçüde koruduklarını belirtirken, yapılacak takviyeler sonrası daha iyi konuma geleceklerini belirtti.

Hedef Süper lig
Girne Halk Evi’nin tecrübeli çalıştırıcısı Mehmet Kemancıoğlu yaptığı değerlendirmede yeni sezonda birinci ligin oldukça zor ve keyifli geçeceğini belirtti. Futbol Federasyonu’nun yapmış olduğu yapılanma sonrası ligden terfi edecek olan takım sayısının artmasından dolayı, hedef belirleyen takımlarında çokluğuna dikkat çekti. Geçen yıl ikinci ligde yakalamış oldukları şampiyon kadroyu büyük ölçüde koruyacaklarını aktaran Kemancıoğlu, takımdan sadece kiralık oyuncuların ayrıldığını belirtti. Kaleci Kemal, Doğan Türk Birliği’nden Serdar ve Behiç yanında Gaziköy’den Hasan Akar’ın takımdan ayrıldığını belirten Kemancıoğlu, Türk Ocağı’ndan takıma dâhil ettikleri Cahit’in de yeni sezonda aralarında olmayacağını vurguladı.

Şahin açılışta
Takımdan ayrılan isimler sonrası kolları erken sıvayan Girne Halk Evi’nde takıma dâhil edilen ilk isim Şahin Şeker oldu. Lapta yönetimi ile yapılan görüşmeler sonrası her konuda anlaştıklarını aktaran Mehmet Kemancıoğlu, önemli bir ismin takıma dâhil edildiğini belirtti. Şahin transferinden sonra takıma 1 kaleci, 2 orta saha ve 1 forvet’in dâhil edileceğini aktaran Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, 1 hafta içerisinde transferlerin biteceğini sözlerine ekledi.


Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474