banner564

Gönyeli çıkış arıyor

Gönyeli bu hafta oynayacağı Lapta maçını kazanıp umutlarını yeşertmek istiyor

Gönyeli çıkış arıyor
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 1. Lig’de zor günler yaşayan ve ligden düşme tehlikesinin tam ortasında bulunan Gönyeli, bu hafta birebir rakibi Lapta’yı kendi evinde ağırlıyor. Gönyeli Lapta mücadelesinden galibiyetle ayrılması halinde hem rakibinin umutlarını yok edecek hem de diğer rakiplerinin sonucuna göre düşme hattının üzerine çıkabilecek.

Neticeye gidemedik
Gönyeli Teknik Direktörü Derviş Kolcu yaptığı açıklamalarda, sahaya yansıttıkları iyi futbola rağmen, bir türlü istedikleri sonuçları alıp rahatlayamadıklarını ve bu güç durumda bulunduklarını ifade etti. Derviş Kolcu, Yalova karşılaşmasında ikinci devrenin en iyi futbolunu sahaya yansıttıklarını fakat golü bulup neticelendiremediklerinden dolayı mağlup olduklarını söyledi. Derviş Kolcu, istedikleri oyun kalitesine ulaştıklarını ve geriye sadece bunu neticelendirmenin kaldığını belirterek bu yönde yoğun çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Seri yakalamalıyız
Derviş Kolcu, önümüzdeki haftalarda Lapta, Esentepe ve Baf Ülkü Yurdu ile çok kritik karşılaşmalara çıkacaklarını belirterek bu mücadelelerden alabilecekleri maksimum puanı almaları gerektiğini ifade etti. Bu hafta Lapta karşısında kendi evlerinde galip gelerek bir seri başlatmayı hedeflediklerini belirten Kolcu, karşılaşmanın öneminin farkında olduklarını ve sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Ertuğ’un durumu belirsiz
Lapta ile oynayacakları bu kritik mücadele öncesinde sakat olan Ertuğ’un kendileriyle antrenmanlara başladığını fakat futbolcunun son durumunun maç saatinde belli olacağını ifade eden Kolcu, en ufak bir sıkıntıda bile Ertuğ’u riske atmayacaklarını söyledi. Ayrıca, Ahmetcan’ın da aldığı darbeden dolayı hafif bir sakatlığı bulunduğunu belirten Kolcu, bu futbolcuda herhangi bir sorun çıkacağını düşünmediğini sözlerine ekledi.

Gönyeli camiası takıma sahip çıkmalı
Derviş Kolcu, Gönyeli’nin çok büyük bir camia olduğunu ancak maalesef son zamanlarda bir çöküş yaşadığını ve bu durumu düzeltmek adına Gönyeli’yi çok seven insanların elini taşın altına koyduğunu belirterek Gönyeli’yi mutlaka düzlüğe çıkaracaklarına inandığını ifade etti. Derviş Kolcu, ligde kalan son altı haftanın Gönyeli için çok önemli olduğunu vurgulayarak tüm Gönyeli camiasını kalan haftalarda takıma sahip çıkıp desteklemeye davet etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474