banner564

Gönyeli’de gülen yok

Ligin dibindeki iki takımın mücadelesinde 2-2’lik beraberlik çıkınca ikisi de aldığı puana sevinemedi

Gönyeli’de gülen yok
banner598
Yer: Lapta Şehit Şevket Kadir
Hakemler: Serdar Bilgimer, Ömer Doğru, Hüseyin Özkan
Lapta: Ferhat, Bayram (Borisov), Mustafa, Umut, Ertan (Vakkas), Hasan, Macit, Gökhan, Cevdet, Kemal Göktaş (Ertuğ), Aleksandrov
Gönyeli: Kemal, Mehmet, Ahmet, Yusuf Palaz, Conteh (Ceren), Ulaş, Coşkun, Hüseyin (Henry), Arkın, İbrahim, Selçuk Berhun)
Goller: 6. Dk. Coşkun, 13. Dk. Arkın (Gönyeli, 63. Dk. Aleksandrov, dk.  90+4 Borisov

Mehmet ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Ligi’nde mücadele eden ve ligin alt sıralarında bulunan iki takımın mücadelesinde beraberlik çıktı. Maçın ilk devresinde Gönyeli maçın mutlak hakimiydi.Erken bulduğu gollerden sonra yakaladığı pozisyonları gole ceviremeyerek maçı koparamadı.2.devre Lapta yaptığı değişikliklerle oyunu Gönyeli sahasına yıkarak tehlikeli pozisyonlar yarattı ve bunun neticesinde uzatma dakikalarında bulduğu gol ile taraflar 1"er puana razı oldular..
6.Dk’da Gönyeli’nin kazandığı serbest vuruşta  Selçuk"un sol taraftan yaptığı ortada Coşkun"un kafa vuruşu üst direkten döndü dönen top kaleci Ferhat’ın ayaklarına çarpıp filelere gitti ve Gönyeli 1-0 öne geçti..
13.Dk’da gelişen Gönyeli atağında soldan yapılan ortada Conte"nin kafa vuruşunu arka direkte Arkın boş kaleye gönderdi ve Gönyeli farkı 2’ye çıkararak skoru 2-0’a getirdi..
34. Dk’da gelişen Gönyeli atağında soldan ceza sahası içerisinde Coşkun kaleciyle karşı karşıya kaldı yaptığı vuruşta kaleye giden topu Umut kornere çelerek mutlak bir golü önlemiş oldu.
37. DK’da soldan Selçuk"un ortasında Conteh sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldığı 
pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Ferhat ayaklarıyla önleyerek topu uzaklaştırdı.
Karşılaşmanın ilk devresi 2-0 Gönyeli’nin üstünlüğünde tamamlandı. 
63. Dk’da sağdan gelişen Lapta atağında Hasan’ın yaptığı ortaya Aleksandrov güzel bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve skoru 2-1"e taşıdı.
83. Dk’da sağdan kullanılan Lapta köşe vuruşunda arka direkte Hasan’ın yaptığı güzel kafa vuruşunu kaleci Kemal tokatlayarak kornere gönderdi.
90+4. Dk’da gelişen Gönyeli atağında Ceren kaleci Ferhat’la karşı karşıya kaldı. Ceren’in yaptığı aşırtma vuruşta kaleci Ferhat topu kontrol edip hemen oyunu başlattı ve sağdan gelişen Lapta atağında Aleksandrov’un çevirdiği topta Borisov güzel bir kafa vuruşuyla topu filelere göndererek skoru 2-2’ye getirdi ve yapılan santra ile Maçın skorunu belirledi.
Bu sonuçlar sonunda Lapta puanını 2’ye Gönyeli de 3’e çıkardı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473