banner564

Gönyeli’de hedef 3 puan

Ligin ilk haftasında Değirmenlik’e konuk olacak olan Gönyeli, zorlu karşılaşmanın çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Gönyeli’de hedef 3 puan
banner598
Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurarak hedefini Süper Lig olarak belirleyen Gönyeli, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Değirmenlik karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. Gönyeli’nin genç Teknik Direktörü Emre Perçinci, Diyalog Spor Servisine verdiği demeçte lige galibiyetle başlamak istediklerini ve zorlu mücadeleden kazanan taraf olarak çıkacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Ligin ilk maçları zordur
Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Değirmenlik maçı öncesi spor servisine görüşlerini aktaran Gönyeli Teknik Direktörü Emre Perçinci, ‘’Sabırsızlıkla beklediğimiz sezon hafta sonu açılıyor. Ligin her maçı zor olur fakat ilk hafta daha da zor olur. Bunun sebebi tüm takımların motivasyonlarının üst düzeyde olmasıdır. Değirmenlik ligin iyi kadrolarından birini oluşturdu. Biz de önlemlerimizi aldık. İyi oyun oynamaya çalışıp lige 3 puanla başlamak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Eksiğimiz yok
Önemli maç öncesi takımın durumundan da bahseden Perçinci, takımın önemli isimlerinden Sabri ve Raif Selden kardeşlerin sakatlığının bulunmadığı, geçtiğimiz gün oynanan hazırlık maçında riske edilmediklerini ve Cumartesi günü oynanacak olan Değirmenlik maçında sahadaki yerlerini alacaklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473