banner564

Görevimin başındayım

Kulüp başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hasan Amcaoğlu’na, Mustafa Palaz'dan cevap geldi

Görevimin başındayım
banner598
Hamit SAKALLI
Gönyeli’de süregelen sorunlardan sonra yönetimden 5 kişi istifa etmiş ve Hasan Amcaoğlu göreve talip olduğunu söylemişti. Bu gelişmeler üzerine açıklamalarda bulunan Gönyeli başkanı Mustafa Palaz, kendisinin ve yönetiminin görev süresi doluncaya kadar kulübün başında olduğunu söyledi.

Kimse Gönyeli’den büyük değil
Mustafa Palaz açıklamalarında Gönyeli’nin büyük bir camia olduğunu ve asla sahipsiz kalmayacağını söylerken,  istifa eden 5 yöneticinin yerine Gönyeli’nin taraftar grubu olan Red & White oluşumundan 15 kişinin aktif olarak yönetimde rol olacaklarını ve bu kişilerin, ayrılanların yerini dolduracağını belirtti. Mustafa Palaz, Gönyeli’nin gençlerinin, kulüplerine sahip çıktığını ve bu zor dönemleri hep birlikte çalışarak aşacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı. 

Kim aday çıkarsa çıksın istifa etmeyeceğim
Gönyeli başkanı Mustafa Palaz, daha önce Gönyeli camiasından eski bir başkanın aday olması durumunda çekilerek yerini ona bırakacağını söylediğini ancak olan olaylardan sonra bu düşüncesinden vazgeçtiğini ve kim isterse olsun görev süresi doluncaya kadar başkanlığı bırakmayacağını söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473