banner564

Görneç evinde paşa 2-1

Lapta ikinci yarıda yediği gollerle 2-1 yenilerek haftayı puansız kapadı

Görneç evinde paşa 2-1
banner598

Stat: Görneç Üç Şehitler Stadı
Hakemler: Osman Küçük, Ömer Doğru, Sertan Alkın
Görneç: Hasan Bilal, Hasan, Rıfat , Doğuş, Ertan, Besim, Fırat, Yaşar,  Anıl, Levent, Mustafa
Lapta: Süleyman Langar, Mustafa, Ertuğ, Emrah, Süleyman, Göksel, Ali, Abdullah, İsmail, Kamuran, Osman.
Goller: Dk. 47, Besim, dk.76. Celal ( Görneç ), dk 3. Emrah ( Lapta )

Çağrı PEKÜN
K-Pet Birinci Lig’de Görneç kendi evinde Lapta'yı konuk etti. Geriye düştüğü maçı çeviren Görneç 3 haftadır kazanamama serisine kendi evinde son verdi.
Dk.3: Maça hızlı başlayan Lapta kullanılan serbest vuruşta ceza alanında oluşan karışıklık esnasında güzel bir vuruşla topu ağlara gönderen Emrah maçın ilk gölünü attı. Deplasman takımı bu golle öne geçti. Görneç 0-1 Lapta
Her iki takımında üstünlük kurma çabalarında daha etkili taraf Görneç olarak görünürken son vuruşlarda etkili olmadı ve ilk yarı deplasman takımının üstünlüğü ile sona erdi.
Dk.48: İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi Görneç ceza alanına girerken düzgün vuruşla ağları sarsan Besim takımı adına ilk gölü kaydetti. Görneç 1-1 Lapta
Dk.73: Misafir takımdan Mehmet rakibine yaptığı faul sonrası maçın hakeminden maçın ilk sarı kartını gördü. 
Dk.75: Maça girdikten 10 dakika sonra takımını zafere taşıyan gölü ceza alanı içinde filelerle buluşturan Celal ev sahibi takımı öne geçirdi. Görneç 2-1 Lapta
Dk.81: Orta alanda topa hakim olmaya çalışırken rakibine faul yapan Mustafa maçın hakeminden sarı kart görürken yine Laptalı oyuncu hakeme itirazlarından dolayı aynı dakikada sarı kart gören bir diğer oyuncu oldu.
Dk.87: Maçta skor üstünlüğünü elinde bulunduran Görneç takımı olurken. Maçın biraz sertleşmesi ile faul yapan Abdullah sarı kart görmekten kutulamadı.
Maçın geriye kalan kısımlarında kaçırılan pozisyonlardan dolayı skor değişmedi ve maçın sonucu Görneç 2-1 Lapta oldu. Böylece galibiyet hasretine üç hafta aradan sonra kendi evinde son veren Görneç puanını 24’e yükseltti. Konuk takım Lapta ise 30 puanda kaldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473