banner564

Göze çarpanlar

K-Pet Birinci Lig’in ilk devresi geride kaldı. Türk Ocağı’nın liderliği ile tamamlanan birinci ligde, ligin ikinci devresinin oldukça çekişmeli geçeceği düşünülüyor.

Göze çarpanlar
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

 Özellikle üst tarafta yer alan takımların puanlarının yakın olması çekişmeyi beraberinde getiriyor. Haftalık olarak sayfamızda yer verdiğimiz panorama köşesini geride kalan sezona yayarak ilk devrenin enlerini, altın ve gümüş karma olarak sizlere sunuyoruz.

Altın köşesi

Türk Ocağı: Sezona iddialı bir kadro ile girerek 10 galibiyet ve aldığı 3 beraberlikle ligi 33 puanla tamamlayan Türk Ocağı ligin ilk devresinde, şampiyonluk yolunda önemli bir görüntü ortaya serdi.

Hasan Topaloğlu: Kurduğu iyi kadro ile iyi de bir sezon öncesi geçiren Hasan Topaloğlu, sezon içerisinde yaşanan sakatlıklara rağmen, takımı ile birlikte yılmadan yoluna devam etme başarısı gösterdi.

Bekir Yıldız: Düzkaya takımında beşinci hafta yaşanan teknik adam değişikliği sonrası gerçek kimliğine kavuşan başarılı oyuncu takımına gelinen noktada katkısı oldukça fazla oldu.

Fehim Dayı: Birinci ligde fazla görev almasa bile, aldığı dönemlerdeki maçların önemini ele alacak olursak saha içerisindeki duruşunun yanında yardımcıları ile kurduğu diyalog sonrası, iyi maçları geride bıraktı.

On bir: Cenk(Türk Ocağı), Nazım(Türk Ocağı), Talat(Değirmenlik), Ayhan(Binatlı), Bilal(Türk Ocağı), Mustafa Arnavut(Görneç), Muammer(Yalova), Şahin(Yalova), Celal(Hamitköy), Şenol(Türk Ocağı), Bekir(Düzkaya).

Gümüş köşesi

Düzkaya: İstikrar yakalama adına beşinci haftadan itibaren iyi bir seri yakalayan Muharrem Mertdin ve öğrencileri dokuz haftalık süre zarfında alınan 7 galibiyet ve 2 beraberlik sonrası ligi iyi noktada tamamlama başarısı gösterdiler.

Gökmen Davutoğlu: Sıkıntılı süreçte takıma verdiği güven sonrası iyi noktaya gelen Batı temsilcisi adından aldığı sonuçlar sonrası fazlasıyla söz ettirme başarı gösterdi.

Şenol Hızlıoğlu: Sezona iyi başlangıç yapmasa bile sonradan iyi noktaya gelen Türk Ocağı futbolcusu Şenol, kritik haftalarda ön plana çıkarak gelen galibiyetlerde önemli rol almayı başardı.

Serkan Durmaz: Süper Lig’de oldukça eleştiri alan tecrübeli Teknik Adam Serkan Durmaz, birinci ligde görev aldığı karşılaşmaların genelinde oldukça iyi maçlar yönetti.

On bir: Mehmed Emin(Düzkaya), Anıl(Dumlupınar), Kemal(Göçmenköy), Zeki(Görneç), Hamdi(Hamitköy), Berkem(Binatlı), Mehmet Uçar(Türk Ocağı), Murat(Türk Ocağı), Burak(Yalova), Yağış(Düzkaya), Sercan(Değirmenlik).

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473