banner564

Gözler genel kurulda

K-Pet ikinci ligi beşinci sırada bitirerek adını birinci lige yazdıran Türkmenköy’de 28 Haziran’da genel kurul yapılacak

Gözler genel kurulda
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Önümüzdeki sezon birinci ligde mücadele edecek olan Türkmenköy’de antrenör Özkan Gaziler ve takım kaptanı Ali İmam geride kalan sezonu Diyalog Spor Servisi’ne değerlendirdi. Keyifli bir sezon olmakla birlikte, birçok sıkıntı ile de mücadele ettiklerini anlatan Türkmenköy antrenörü Özkan Gaziler, artık gözlerin 28 Haziran da yapılacak olan genel kurula çevrildiğini belirtti.

İki lig, iki başarı
Geride kalan sezon adına en önemli konunun A2 Ligi’nde yaşadıkları başarı olduğunu belirten Özkan Gaziler, genç oyuncu grubunun yenilgisiz ligi şampiyon olarak bitirmelerinin bölge adına son derece önemli olduğunu belirtti. 84 takım içerisinde hem yenilgisiz, hem centilmen, hem de gol kralı çıkarmanın Türkmenköy adına önemli olduğunu belirten Gaziler, genç oyuncu grubunu gösterdikleri başarılarından dolayı bir kez daha tebrik etti. Bunun yanında A takımında iyi bir ivme sonrası yeniden birinci lige döndüğünü aktaran Özkan Gaziler, genel anlamda keyifli bir sezonu geride bıraktıklarına vurgu yaptı. A takım üzerinde İlker hoca ile birlikte Evren Bahtıkara ve Ali İmam’ın katkılarının da önemine değinen Gaziler, takımın yeniden birinci lige dönmesinin sevindirici olduğunu belirtti. Gelinen noktada Türkmenköy camiasına geçmiş dönemde hizmet etmiş herkesin katkısı olduğunu aktaran Gaziler, zamanın Türkmenköy adına kenetlenme zamanı olduğuna vurgu yaptı.

Yetenekli gençler, en büyük kazanç
A2 takımında Türkmenköy’lü 6 oyuncu bulunduğunu geriye kalan isimlerin ise bölge köylerden olduğunu belirten Türkmenköy Antrenörü Özkan Gaziler, genç oyuncu grubunda yer alan çok yetenekli isimlerin olduğuna vurgu yaptı. Bu gençlerin bölge adına ilerleyen süre zarfında oldukça ses getirecek düzeyde olacaklarını belirten Gaziler, en büyük endişenin ise genç isimlerin sahipsiz kalmaması yönünde olduğunu belirtti. Ali İmam’ın takımda antrenör oyuncu konumuna gelmesinden sonra takıma bu yetenekli isimlerden takviyelerde yapıldığını aktaran Gaziler, önümüzdeki sezon adına bu oyuncuların bir kaçının A takım düzeyinde mücadele edeceklerini aktardı. Genç oyuncular üzerinde inanılmaz zaman ve özveri harcadıklarını yineleyen Gaziler, kendilerini ise gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederken, verilen emeğin karşılığını ise fazlası ile aldıklarını aktardı.

Mehmet Ali Toker can çekişiyor
İki lig adına idman ve maç oynamak için kullandıkları Türkmenköy Mehmet Ali Toker stadının işler acısı olduğunu belirten Özkan Gaziler, çok acil olarak sahanın bakıma alınması gerektiğini belirtti. Sahanın yakınında olan su kuyularının kuruduğunu ve artık sahanın bakımı için suyun kalmadığını belirten Gaziler, elde su taşıyarak bakım yaptıklarını bu nedenle taşıma su ile değirmen döndürmenin mümkün olmadığını vurguladı. Sahanın ekilip hizmete girdiği günden itibaren sahaya yetkili kimsenin adım bile atmadığını vurgulayan Gaziler, en kısa sürede yetkililerin gelip konuya el atması gerektiğini söyledi.

Mutluyum
Türkmenköy takım kaptanı Ali İmam ise verdiği demeçte, kendisi adına Türkmenköy’de sezonun son derece keyifli ve mutlu sonla noktalandığını aktardı. Özellikle kendisine A takımın yönetim tarafından teslim edilmesinden sonra son derece duygusal sürece girdiklerini aktaran Ali İmam, günün sonunda hak ettikleri yerde ligi bitirdiklerine vurgu yaptı. Özkan Gaziler’in yetenekli oyuncu konusunda kullandığı sözlerin tümün altına imza attığını belirten Ali İmam, bundan sonraki süreçte ise bu yetenekli isimler sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı. Birçok yetenekli isim ile bu sezon çalıştığını ve mücadele ettiğini belirten Ali İmam, ilerleyen süreçte bu isimlerin bölge futbolu adına yararlı olacağını aktardı.

Saha sorunu büyümemeli
Mehmet Ali Toker Stadı’nın deyim yerindeyse komada olduğunu belirten Ali İmam, ivedilikle saha sorunun büyümeden çözülmesi gerektiğini söyledi. Zor şartlar altında saha ile sezon boyunca mücadele ettiklerini söyleyen Ali İmam, yeni sezon öncesi sahanın eski haline dönmesi için girişimler başlatacaklarını belirtti. Keyifli bir sezon her anlamda Türkmenköy camiası adına geride kaldığını aktaran Ali İmam, gözlerin artık 28 Haziran tarihinde yapılacak olan genel kurula çevrildiğini söyledi. Kendisine sezonun sona ermesi ile birlikte iki kulüpten resmi teklif geldiğini de belirten Ali İmam, kendisinin de doğru olanı yapıp genel kurul sonrası karar vereceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473