banner564

Gözler yarı finalde

Bilardo Federasyon Kupası karşılaşmalarına devam edildi

Gözler yarı finalde
banner598
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Federasyon Kupası karşılaşmalarında gözler 13 Mayıs 2015, Çarşamba günü oynanacak “Yarı Final” karşılaşmalarına çevrildi.
Geçtiğimiz gün oynanan “Çeyrek Final” mücadelelerinde rakiplerini mağlup eden Baf Ülkü Yurdu, Mağusa Gelişim Akademisi, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Akdeniz Spor Birliği isimlerini “Yarı Final”e yazdıran takımlar oldular. “Çeyrek Final” karşılaşmalarında; Baf Ülkü Yurdu Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği’ni 5-1, Mağusa Gelişim Akademisi Mağusa Spor Derneği’ni 4-2, Doğu Akdeniz Üniversitesi Vakıflar Spor Kulübü’nü 4-2 ve Akdeniz Spor Birliği Lefkoşa Türk Belediyesi’ni 4-0 mağlup etti.

Akdeniz’in gözü kupada
Bu yıl güçlü bir kadro kuran ancak ligde arzuladığı sonuçları elde edemeyen Akdeniz Spor Birliği gözünü “Federasyon Kupası”na çevirdi. Ön eleme turunda Deniz Plaza Spor Kulübü’nü 4-2 mağlup eden Akdeniz Spor Birliği “Çeyrek Final”de ise Lefkoşa Türk Belediyesi’ni 4-0 mağlup ederek adını “Yarı Final”e yazdırmayı başardı. “Yarı Final”de Doğu Akdeniz Üniversitesi ile mücadele edecek Akdeniz Spor Birliği’nin tek hedefi bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak finalist olabilmek.
13 Mayıs, Çarşamba günü  oynanacak Bilardo Federasyon Kupası “Yarı Final” karşılaşmalarında Akdeniz Spor Birliği ile Doğu Akdeniz Üniversitesi, Baf Ülkü Yurdu ile Mağusa Gelişim Akademisi finalist olabilmek için mücadele edecekler.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473