banner564

Gözler zor derbide

Lefke ve Bağcıl hazırlıklarını tamamladı, iki takımın teknik direktörü de hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti

Gözler zor derbide
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper ligin ikinci haftasında Lefke’nin cezası nedeniyle Güzelyurt Zafer stadında buluşacak olan iki Batı temsilcisi hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye koyuldu. Maç öncesi son durumlarını Diyalog Spor servisine aktaran Toygar Davulcu ve İlktaç Karayel, ligin iki iyi takımının mücadelesinde, izleyenlere  iyi futbol izlettirmek istediklerini belirttiler.

Karayel: Bölge derbisi yanında,  zor bir maç olacak
Bostancı Bağcıl’ın tecrübeli Teknik Adamı İlktaç Karayel yaptığı değerlendirmede, Batı Bölgesinin iki güzide ekibinin derbi nitelikli, zor bir maça çıkacaklarını hatırlattı. Lige Cihangir deplasmanında aldıkları beraberlikle girdiklerini belirten Karayel, bu hafta Lefke karşısında üç puan hedeflediklerini belirtti. 

Sakat ve cezalı ve istenilen düzeyde olmayanlar var
Raif’in kırmızı kart cezalısı, Sabri’nin sakat, İbrahim Çıdamlı ve Ertaç’ın ise istenilen düzeyde olmadıklarını belirten Karayel, hafta arası özellikle Çıdamlı ve Ertaç üzerinde fazlasıyla durduklarını vurguladı. Geçen sezona göre kadro zenginliğinin daha fazla olduğunu vurgulayan İlktaç Karayel, tecrübe anlamında da, kadrolarının iyi noktada olduğunu belirtti.

İyi noktaya geleceğiz
Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü İlktaç Karayel, ligin ilk haftası geride kalırken yaptığı değerlendirmede, Yenicami ve Küçük Kaymaklı’nın şampiyonluk yarışında başa oynayacak olan en ciddi iki ekip olduklarını vurguladı. Bu iki takımı karşılaşacakları Lefke, Doğan Türk Birliği ve kendilerinin zirvede zorlayacaklarının da altını çizen Karayel, Bağcıl olarak ilk 4 haftaya önem verdiklerini vurguladı. 

Yola devam etmek zorundayız
Kadroda bulunan eksiklere sığınmaksızın yola devam etmek zorunda olduklarını vurgulayan İlktaç Karayel, Lefke maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve artık maç saatini beklediklerini sözlerine ekledi.

Davulcu: Lefke’de oynamayı daha fazla isterdik
Süper Kupa maçı sonrası aldıkları saha kapatma cezası nedeniyle Bağcıl ile Güzelyurt’da karşılaşacak olan Lefke’nin Teknik Direktörü Toygar Davulcu, kendi sahalarında oynayamamanın dezavantajını yaşayacaklarını  belirtti. 

8 maç deplasmanda oynamak zor olacak
Kendi sahalarında bu gibi maçları oynamanın farklı olduğunu da belirten Lefke Teknik Direktörü Davulcu, 8 maçı deplasmanda oynayacak olmalarının zorluğuna da dikkat çekti. Bunun mazaret olarak görünmemesini de isteyen Davulcu, Lefke olarak bunun zorluğunu geçmiş sezonlarda yine yaşadıklarını dolayısıyla yine sıkıntılı bir sürecin kendilerini beklediğinin altını çizdi.



Bağcıl’da klas ayaklar var
Ligin ikinci haftasında karşılaşacakları Bağcıl ile ilgili görüşlerini belirten Toygar Davulcu, Bağcıl’ın her zaman lige renk katan bir ekip olduğunu belirtti. Bağcıl’ın şampiyonluk yarışında olacağını da belirten Davulcu, Bağcıl’ın klas ayaklara sahip bir takım konumunda olduğunu, skoru her an değiştirecek güce de sahip olduklarını vurguladı. 

Şampiyonluk için kolları sıvadık
Lefke olarak ligin başlamasıyla birlikte geçmiş dönemlerde takım içerisinde yaşanan sıkıntılara artık değinemeyeceğini de belirten Davulcu, oyuncu camia ve kendisinin artık şampiyonluk yarışında olmak için kolları sıvadıklarını vurguladı. Lige farklı Çetinkaya galibiyetiyle başladıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, her maçtan 3 puan hedeflemek zorunda olduklarını, Bağcıl ile yapılacak olan karşılaşmanın da  bu konumda olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474