banner564

Gözümüz kürsüde

Kickboksçularımız “2. Uluslararası Open Kickboks Şampiyonası”nda ilk karşılaşmalarına çıktılar

Gözümüz kürsüde
banner598
Antalya’da gerçekleştirilmekte olan 2. Uluslararası Open Kickboks Şampiyonası’nda ilk maçlarına çıkan sporcularımız gözlerini kürsüye diktiler.
Geçtiğimiz gün gerçekleşen ve 16 ülkeden 1500 sporcunun yer aldığı açılış seranomisinin ardından ilk karşılaşmalar oynandı. Genç Erkekler’de 69 kiloda Yusuf Demir ilk maçını kaybederken, 63 kiloda Mustafa Bozyiğit ile Erdem Akkaya rakiplerini mağlup eden sporcularımız oldular. Büyük erkeklerde ise Kanal Karahan rakibi sahaya çıkmayınca bir üst tura yükselen sporcumuz oldu.

İki maçını da kazandı
Bayanlardaki temsilcilerimizden Bahar Erdem ise 55 kiloda yaptığı müsabakalarda hem semi contact hem de light contac da yaptığı mücadeleleri kazanarak gözünü kürsüye dikti. Geçtiğimiz gün oynanan diğer karşılaşmalarda ise 89 kiloda mücadele eden sporcumuz Kadir Höçük ile Yusuf Demir semi contact’da, Kemal Karahan ile Mustafa Bozyiğit ise Light contact’da rakiplerine mağlup oldular. Sporcularımızdan İsmail Abacılar ile İbrahim Karahüseyin ilk günde kaybeden diğer sporcularımız oldular.
Antalya’da gerçekleştirilen şampiyonada Avusturya, Bosna Hersek, İran, Gürcistan, Cezayir, Irak, İsrail, Kosova, Kırgızistan, Güney Afrika, Tacikistan, Türkiye, Amerika, İngiltere, Almanya ve KKTC olmak üzere 16 ülkeden 1,500 sporcu mücadele ediyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474