banner564

Güç birliği başlıyor

Trabzonspor, teknik direktörlüğe eski futbolcusu Ünal Karaman'ı getirdi

Güç birliği başlıyor
banner598

 Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Karaman'ın yanı sıra kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüp genel sekreteri Ömer Sağıroğlu da katıldı.

İmza töreninde konuşan Ünal Karaman, "Bu camianın bir parçası olarak bu görevi bana verdikleri için yönetime teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim hiçbir dönemde resmi olmadım. Bu takımdaki herkesi kendimden bir parça gördüm. Bu şehrin sevinciyle mutlu oldum. Ağlamam gerektiği zaman ağladım. Bugün gelinen nokta içerisinde başarı da acıyı da hep beraber yaşayacağız. Bu camia, bu taraftarla güzel ve yüce. Güç birliği yapacağız ve başarılı olmaya çalışacağız. İnşallah hayırlı olur. " dedi. 

Temkinli davranacağız
Transfer konusunda temkinli davranacaklarını belirten Ünal Karaman, "Sporda yerli yabancı kavramını hiçbir zaman kullanmadım. Dışarıdan gelen oyuncu milleti ve rengi ne olursa olsun o bizim oyuncumuzdur. Tabii ki Trabzonspor, Karadeniz ve Türkiye'nin lokomotifi. Saha içinde kaybettiğinde o acıyı hisseden bir kadro oluşturacağız. Şimdi 1 milyar liralık borçtan bahsediliyor. Üzerinizde bir vebal varsa bu vebali ona göre kullanmak durumundasınız. Her türlü hamleyi şehir kimyasına uygun yapmak zorundasınız. Kulübün şu andaki durumunda başarı veya başarısızlık varsa, bütün olarak ele almak lazım." diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474