banner564

Gülcan isyan etti

Lefke’nin Cihangir ve DTB maçlarını cezası nedeniyle Lefkoşa’da oynadığına dikkat çeken Mustafa Gülcan kendilerine gelince maçın Güzelyurt’a alındığından şikayetçi

Gülcan isyan etti
banner598
HAMİT SAKALLI

K-PET Süper Lig’in 19. haftasında Lefke ile karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği’nden, hem karşılaşmanın Güzelyurt’a alınmasına tepki geldi. Gençlerbirliği başkanı Mustafa Gülcan, yaptığı açıklamalarda yaşanan bu olayın etik olmadığını ve federasyonun eşitlik ilkesini ihlal ettiğini belirtti. Mustafa Gülcan, federasyonun daha önce yaptığı açıklamalarda Lefke’nin aldığı cezayı Lefkoşa’da çekeceğini belirtmesine rağmen kendileriyle oynayacakları karşılaşmanın Güzelyurt’a alınmasına bir anlam veremediklerini ifade etti. 

Lefke ile sorunumuz yok
Mustafa Gülcan kendilerinin Lefke ile herhangi bir sorunları olmadığını, ikili ilişkilerinin gayet iyi olduğunu ve bu yüzden karşılaşmayı Güzelyurt’ta değil de Lefke’de oynamalarında herhangi bir sakınca görmediklerini vurguladı.

Tepkimizi federasyona ileteceğiz
Mustafa Gülcan açıklamalarında federasyona tepkilerini dile getireceklerini belirtirken, bir kez daha yapılanın tamamen etik dışı ve adil olmayan bir uygulama olduğunu söyledi.

Lefkoşa’da maç yok
Gülcan Pazar günü Lefkoşa Atatürk Stadı’nda maç olmadığını ve hatta Lefkoşa’da maç olmadığını hatırlatarak maçın Güzelyurt’a alınmasının arkasında maksat aramak zorunda bırakıldıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474