banner564

Güneş değişikliğe gidiyor

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'yi mağlup ederek liderliğe yükselen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Sporting Lizbon ile karşılaşacak

Güneş değişikliğe gidiyor
banner598
UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Sporting Lizbon ile karşılaşacak siyah beyazlıların tecrübeli teknik direktörü, bazı pozisyonlarda farklı oyuncu tercihleri kullanmayı düşünüyor.
Yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi teknik direktör Şenol Güneş geniş kapsamlı olmasa da bazı pozisyonlarda farklı oyuncu tercihleri kullanmayı düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı maça sol bekte Dusco Tosic'in yerine İsmail Köybaşı ile başlayabilir.
Tosic'in performansının son maçlarda beklenilenin altında kalması ve yoğun maç trafiği nedeniyle bu kararı vermeye hazırlanan Güneş, Quaresma'yı da ilk 11'de kullanmak istiyor. Fenerbahçe derbisinde forma şansı bulamayan yıldız oyuncu, kadroda Sporting Lizbon'u en iyi tanıyan futbolcu konumunda bulunuyor. Portekiz ekibinin alt yapısından yetişmesinin yanı
sıra, geçen sezon Porto'da Lizbon ekibine karşı mücadele etmesi 32 yaşındaki futbolcunun ilk 11 şansını yükseltiyor.
Ancak Quaresma'ya 11'de forma giymesi için Gökhan, Sosa veya Olcay'ın maça yedek kulübesinde başlaması gerekecek. Bu üç oyuncunun da performansından memnun olan deneyimli teknik adam, yoğun maç trafiğini de hesaba katarak en doğru kararı vermeye çalışacak. Olcay ve Gökhan son oynanan Fenerbahçe derbisinde 90 dakika sahada kalmışlardı. Sosa ise ikinci yarı yerini Necip Uysal'a bıraktı. Güneş'in bu durumu da göz önünde bulundurup, Gökhan veya Olcay'ı dinlendirmesi tahmin ediliyor.
Şenol Güneş orta saha ve defans kurgusunda bu iki pozisyon dışında değişikliğe gitmeyi düşünmüyor. Forvet hattında da yine Mario Gomez'i sahaya sürmeyi planlayan tecrübeli teknik adam, Cenk Tosun'u yedek bekletecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473