banner564

Hakemler sigortalandı

Limasol Türk Kooperatif Bankası (LTKB) yan kuruluşu Limasol Sigorta vasıtasıyla Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği üyelerini bu yıl da 1 yıllığına sigortaladı. Bu yıl 5.si tekrarlanan sponsorluktan toplam182 üye yararlanacak.

Hakemler sigortalandı
banner598
Limasol Bank Lefkoşa Merkez Bina Kültür Salonu’nda yer alan imza etkinliğinde, işbirliği protokoluna imzalar Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTFHGD adına başkan Mehmet Özbilgehan ve Limasol Sigorta adına Genel Müdür Birtan Asker,tarafından atıldı.   
Banka  Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Kıbrıs Türk Hakemler ve Gözlemciler Derneği üyelerini bu yıl 5. kez sigortalamaktan banka olarak memnuniyet duyduklarını belirtti. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada başkanlığa seçildiği yılda başlayan anlamlı işbirliği nedeniyle Limasol Bankası yöneticilerine teşekkür etti. Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan da ekonominin sıkıntılarla dolu dönemlerden geçtiğini anımsatarak böylesi dönemde 5 yıldır hakem ve gözlemci camiasına kucak açan Limasol Bankası ve ona bağlı Limasol Sigorta yöneticilerini kutladı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474