banner564

Hamitköy tek yürek

Başkanlık için adaylığını açıklayan iş adamı Evren Mannaş'a camiadan destek geldi

Hamitköy tek yürek
banner598
Hamit SAKALLI
Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy'de 20 Haziran'da yapılması beklenen olağan genel kurulda başkan adayı Evren Mannaş'a, camianın önde gelen işadamlarından, eski başkan, yönetici ve gençlerden büyük destek geldi.
Emir Miş'in başarılı 6 dönemlik başkanlığından sonra bayrağı devralmaya hazırlanan Evren Mannaş, geçtiğimiz akşam kulüp lokalinde düzenlediği tanışma heyetinde yönetimde yer alacak kişiler ile kendisine dışarıdan destek verecek kişileri bir araya getirdi.
Yıllardır kulübe büyük destek veren başarılı işadamı Özkan Paralik İşletmeleri direktörü Hasan Paralik, Muharrem İçli, Halil Moda, Mehmet Karaoğlan, Şenol Arabulucu ile Hakkı Gürcan, Evren Mannaş'a destek olacak iş adamları olarak ön plana çıktılar. Eski başkan Ahmet Özturan da Evren Mannaş'a yardımcı olacak ekip de yer alacak.
Yıllardır kulüpte özveri ile görev yapan Hüseyin Özzeki, Göksal Alçıcı ve Özgür Özzeki de başkan adayı Evren Mannaş'la yola çıkan isimler arasında yer alırlarken, Kani Doğu, Şakir Gencer ve Mehmet Alibaba gibi yeni isimler de yönetimde görev alacaklar.
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girme hedefinin yanı sıra kulübe kalıcı gelir getirecek önemli projeler de hazırlayan Evren Mannaş ve ekibi, teknik adam olarak ise geçtiğimiz sezon takımı ligde tutmayı başaran ve camiadan yetişen genç teknik adam Ahmet Sakallı'yı belirledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473