banner564

Hasan Topaloğlu: MTG iyi bir takım

K-Pet Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü’ne konuk olacak olan Gençler Birliği’nde teknik direktör Hasan Topaloğlu, Mağusa Türk Gücü’nün çok iyi bir takım olduğunu ve güçlü taraftar desteği olduğunu söyledi.

Hasan Topaloğlu: MTG iyi bir takım
banner598
Topaloğlu, iki haftada 1 puan aldıklarını ve yakaladıkları pozisyonlarda sonuca gidemediklerini kaydetti. Mağusa Türk Gücü karşısında bulacakları pozisyonları gole çevirebildikleri takdirde kazanacaklarını da söyleyen genç teknik adam Mağusa’ya puan veya puanlar için gideceklerini kaydetti.

Caner Oshan: Geçmişteki derbi heyecanı yok
Ligin 16.haftasında Türk Ocağı’nın konuk edecek olan Doğan Türk Birliği’nde teknik direktör Caner Oshan, geçmişteki derbi heyecanının kalmadığına vurgu yaparak geçmişte futbolcuların birbirleri ile olan ilişkileri çok üst seviyede olduğunu bugün ise aynı dostluk ilişkisinin kalmadığını söyledi. Kendileri için akacakları 3 puanın üst sıralara tutunmak adına çok önemli olduğuna vurgu yapan tecrübeli teknik adam sakat ve cezalı futbolcularının olmadığını Selim’in hasta olduğunu onun da Türk Ocağı maçında forma giyemeyeceğini söyledi.

Rıza Erseven: Ne olacağı belli olmayan bir maç
Türk Ocağı’nın genç teknik adamı Rıza Erseven yarın oynayacakları maçın ülkenin en büyük derbisi olduğunu söyleyerek, bu zorlu maça 4 antrenmanla hazırlandıklarını amaçlarının yenemezlerse yenilmemek olduğunu söyledi. Ne olacağı belli olmayan bir maça çıkacaklarını söyleyen Rıza Erseven, yenilmemek için sahaya çıkacaklarını söyledi.

 Emre Perçinci: Kazanmamız gereken bir hafta
Yenicami antrenörü Emre Perçinci, Bağcıl deplasmanında kazanmaları gereken haftada çok kritik 2 puan bıraktıklarını, bunu telafi etmek için ise bu hafta Yeni Boğaziçi’ni mağlup etmek zorunda olduklarını vurguladı. Takım olarak Bağcıl maçında yaptıkları hatalardan dersler çıkardıklarını aktaran genç çalıştırıcı takım olarak Yeni Boğaziçi maçında, erken gol bulmak adına mücadele edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473