banner564

Hata yapmamalıyız

Hafta sonu Girne Halk Evi ile deplasmanda karşılaşacak Yalova’da hazırlıklar sürüyor

 Hata yapmamalıyız
banner598

K-Pet 1. Lig’de Pazar günü oynayacağı Girne Halk Evi maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdüren Yalova’da teknik direktör Gökmen Davutoğlu ikinci devrenin ilk maçında galip gelmek istediklerini vurguladı.

 
‘’Hata yapma lüksümüz yok’’
Şampiyonluk yolunda 1’e 1 rakipleriyle karşılaşacaklarını belirten Davutoğlu ‘’Girne Halk Evi bizden 7 puan önde ve bu maç, puan farkını 4’e düşürüp takibi sürdürmek açısından çok önemli. Bizim hedefimiz Play off oynamadan Süper Lig’e yükselmek. Bunun da yolu şampiyonluktan geçiyor. O nedenle Pazar günkü maça mutlak 3 puan hedefiyle çıkıyoruz. Hata yapma lüksümüz yok, takımın konsantre seviyesi yüksek.’’
 
‘’Murat kısa sürede takımla kaynaştı’’
Yeni transferlerden Murat Gertik’in takıma uyum sağlamaya başladığını belirten Davutoğlu, ‘’Murat yaklaşık 3 haftadır bizimle, bu sürede oynadığı hazırlık karşılaşmalarında ve özellikle oynadığı son 2 MTG kupa karşılaşmalarında başarılı performanslar sergiledi. Ligin içinde daha da iyi olacağına inanıyorum.’’ Davutoğlu bunun dışında yeni transferle Serhan ve Menteş’ten de memnun olduğunu açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474