banner564

Hazırlıklar son sürat

Yeni sezon kamp çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği günde çift antrenman yapıyor

Hazırlıklar son sürat
banner598
Süper ligin yeni ekiplerinden Gençler Birliği kamp çalışmalarını sürdürüyor. 1-5 Eylül tarihleri arasında Girne River Side Hotel’de gerçekleştirilen kamp oldukça güzel ortamda verimli geçiyor. Teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde gerçekleştirilen kampa 22 futbolcu katılırken, Bilal Dericioğlu kafile başkanlığında 1 yönetici ve 1 malzemeci yer alıyor. 

İki hazırlık maçı
Beş günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan İskele’nin kırmızı siyahlı Gençler Birliği, 2.lig ekiplerinden Ozanköy ile hazırlık maçı yaparken, yarın 1.lig ekiplerinden Düzkaya ile hazırlık maçı yaparak kamp tamamlayacak. 

Moraller yerinde
Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli oldu. Kampa genel direktör ve futbol şube sorumlusu Salahi Serakıncı’nın da katılımı ile moral motivasyon üst seviyeye çıktı. 

Hedefe doğru ilerliyorlar
Gençler Birliği’nde sezon başında ilk sekiz içerisinde yer alabilmek için konulan hedef doğrultusunda teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde yoğun bir şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Gençler Birliği kamp boyunca çabukluk, koordinasyon, taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların istekli arzulu bir şekilde çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, çok iyi kamp gerçekleştirerek, güç depolamaya devam ettiklerinin altını çizerken, mevcut kadroya transfer edilen futbolcuların takım içi uyumu kısa sürede aşılması teknik kadro ve yönetimin yüzünü güldürdü. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473