banner564

Hedef Avrupa

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Amerikalı transferleri basınla bir araya geldi

Hedef Avrupa
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı 2015-2016 Süper Lig sezonu öncesi WNBA’de oynayan Amerikalı transferleri Alyssa Thomas, Kelsey Bone ve Tiffany Hayes dün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Dev müsabakalar yapmak istiyoruz
YDÜ Sağlık ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, “YDÜ olarak hedefimiz Avrupa. Mütevelli Heyeti Başkanımız Doç. Dr. İrfan S.Günsel 'in hedef koyması ülkenin spora bakış açısını dahi değiştirdi. O yüzden ilk 8 diyeceğim ama küçük kalır, biz liderliğe oynamak, çok ciddi dev müsabakalar yapmak istiyoruz” dedi.

Tüzünkan: Tüm imkanlarımızı seferber ettik
 YDÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Tüzünkan yaptığı konuşmada; "Bu üç yeni transferimiz ile iddialı bir takım oluşturduk. Ülkemizi Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. YDÜ Sağlık ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk'ün başkanlığında ciddi bir basketbol organizasyon oluşturuldu. Bu organizasyon profesyonel bir şekilde çalışıyor. Koçumuz Alper Durur yönetiminde bu yıl öncelikle Türkiye kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize eminiz” dedi. 

Alyssa Thomas: Bu takımın bir parçası olmaktan heyecanlıyım
Yakın Doğu Üniversitesi’ni seçmekten duyduğu heyecanı ifade eden Alyssa Thomas, “Hedefleri olan bir takım seçtim. Bunun için çok mutluyum. Takım olarak antrenmanlara başladık ve ligde de iddialı bir takım olacağız” dedi. 

Kelsey Bone: Yeni ve hedefleri olan bir takım olduğu için Yakın Doğu Üniversitesi’ni tercih ettim
Daha önce Galatasaray’da büyük başarılara imza atmış bir oyuncu olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ni tanıyan Kelsey Bone ise Yakın Doğu Üniversitesi’ni seçmesinin sebebinin hem oyuncuları tanımasının, hem koçu tanımasının hem de kendisine bu kadar inanılan bir takımın parçası olmak istemesi olduğunu belirtti. “Daha önce ligde birlikte oynadığım, bu yüzden tanıdığım oyuncuların olması, koçu tanımam ve Alyssa,Tiffany gibi oyuncularla oynamak istemem, bu sezon için Yakın Doğu Üniversitesi ile anlaşmamın en büyük sebepleri oldu” dedi. 

Tiffany Hayes: Yeni bir takım ve yeni heyecanlar
Kıbrıs’a ilk kez geldiğini, çok beğendiğini ve takım için heyecanlı olduğunu belirten Tiffany Hayes, “Alyssa Thomas ve Kelsey Bone ile aynı takımda oynayacak olmaktan son derece mutluyum. Takımdaki tüm oyuncular güçlü oyuncular. Takımla antrenmanlara yeni başladık, birbirimizi tanıyoruz. Güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474