banner564

Hedef Challenge Cup şampiyonluğu

Tekelrlekli Sandalye Basketbol takımımız, Hollanda’da yapılacak turnuva öncesi spor basınıyla buluştu

Hedef  Challenge Cup şampiyonluğu
banner598
Engelliler Spor Federasyonu ve takımın sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yetkilileri, takımın da katıldığı basın toplantısında hem Fransa’daki turnuvayı değerlendirdi hem de Hollanda'da gerçekleştirilecek olan finallere ilişkin bilgiler verdi.

Hacımehmet sitemli
KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının, KKTC adına Türkiye ve Avrupa’da mücadele eden tek takım olduğuna işaret ederek, aldığı başarılara rağmen takıma yeterli destek verilmemesini eleştirdi.

Karaatmaca: Engelleri kırıyorlar
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da, Avrupa kupasında finallere kalan takımı kutladı.  Karaatmaca, Avrupa’daki başarıları ile yüzleri güldüren takımın spor ambargosunun olduğu bir ülkede bu engeli de kırdığını vurguladı. 

Kaçmaz: Dışa açılan kapı misyonu üstleniyor
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz da, takımı gösterdiği başarıdan dolayı kutladı.  Takımın dışa açılan kapı misyonunu üstlenmesinin ambargo altındaki bir ülke için büyük önem taşıdığına işaret eden Kaçmaz, “artık duygusallık algısı profesyonelliğe kaymalı. Takıma gereken destek verilmeli” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474