banner564

Hedef derece

GAÜ Badminton takımı, Muğla’da düzenlenecek Üniversitelerarası Badminton Şampiyonası’na katılıyor

Hedef derece
banner598
Türkiye Üniversitelerarası Badminton Süper Ligi 16-22 Nisan tarihleri arasında Muğla’da başlıyor. Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Badminton takımı, şampiyonaya katılmak için gün sayıyor.
Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi’nde düzenlenecek  şampiyonaya katılacak olan  GAÜ Badminton takımı, Türkiye’nin en iyi 9 üniversitesinin takımlarıyla mücadele edecek.
2010-2011 İkinci Lig Şapiyonluğu, 2011-2012 Birinci Lig Şampiyonluğu ve 2013-2014 Türkiye Üniversitelerarası Süper Lig Üçüncülüğü bulunan GAÜ Badminton takımının rakipleri arasında olimpiyatlara katılan, dünya ikinciliği ve Avrupa dereceleri olan sporcular da bulunuyor.
Şampiyonayla ilgili olarak konuşan GAÜ Spor Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Muzaffer Doğgün,  bu şampiyonada Badminton Takımının başında olacağını, kafileye başkanlık edeceğini belirterek “Girne Amerikan Üniversitesi olarak gurur duyacağımız bir başarı elde etmek istiyoruz, sporcularımıza güveniyoruz” dedi.
Uluslararası alanda tecrübeleri ve başarıları olan sporcularla karşılaşacaklarını anlatan Doğgün “Bu müsabakalarda Olimpiyatlara katılan dünya ikincisi ve Avrupa dereceleri olan sporcularla karşılaşacak takımımız, bu zorlu mücadelede yine derece elde etmek için tüm çabalarını gösterecektir, buna inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474