banner564

Hedef final

Tamsu U15 Ligi’nde yarı final karşılaşmaları bugün oynanacak. Yarı finalde Dumlupınar-Küçük Kaymaklı ve Yenicami-Mağusa Türk Gücü U15 takımları finale yükselmek için mücadele edecek.

Hedef final
banner598
Saat 18.00’de başlayacak olan karşılaşmalar farklı sahalarda oynanacak. Orta hakemliğini Sonay Dericioğlu’nun yapacağı Dumlupınar-Küçük Kaymaklı karşılaşması Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanacak. Yenicami-Mağusa Türk Gücü karşılaşması ise Görneç Üç Şehitler Stadı’nda oynanacak ve bu karşılaşmada da Murat İzci düdük çalacak.
Yarı finale kalan ekiplerimiz hakkında biraz bilgi topladık. Yarı finale kalma başarısı gösteren takımlarımızı kısaca tanıyalım.
Dumlupınar: Mağusa’nın sarı kırmızılı ekibi, geçtiğimiz sezon final oynama başarısı gösterdi. Bu sezon çıktığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet ve bir beraberlik elde eden Dumlupınar toplam 74 gol atıp, kalesinde sadece 4 gol görerek çok iyi bir takım olduğunu herkese kanıtladı.

Küçük Kaymaklı: Başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı, geçtiğimiz sezon yarı final oynama başarısı gösterdi. Bu sezon çıktığı 11 karşılaşmada 8 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden genç forestler, yarı finalde Dumlupınar ile karşılaşacak.

Yenicami: Son 4 sezonda 3 şampiyonluk, 1 de final oynama başarısı gösteren Yenicami, bu sezon da en azından bir final oynamak isteyecek. Çıktığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden yavru kartallar, yarı finalde MTG ile karşılaşacak.

Mağusa Türk Gücü: Mağusa’nın bir diğer yarı finalisti ise köklü camialarımızdan Mağusa Türk Gücü. Bu sezon yeni bir yapılanmaya girerek yeniden alt yapı kuran Türk Gücü, ilk sezonundan yarı final oynama başarısı göstererek taraflı tarafsız herkesin alkışını topladı. Çıktığı 10 karşılaşmada, 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden MTG, yarı finalde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Yenicami ile karşılaşacak. 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473