banner564

Hedef  Süper Lig’te kalmak 

Ozanköy’ün iki başarılı oyuncusu Ertaç ve Zihni Cihangir maçını kazanmak istediklerini söyledi

Hedef  Süper Lig’te kalmak 
banner598

 K-pet Süper Lig takımlarından Ozanköy spor kulübü futbolcuları Ertaç Taşkıran ve Zihni Temelci haftasonu Cihangir ile oynayacakları maçı ve süper ligteki belirledikleri puan durumları ile ilgili hedeflerini anlattılar 

Taşkıran: Kötü başladık ama güzel bitecek
Devre arasında 7 kişi ile yeni bir oluşuma girdiklerini söyleyen Ertaç “7 kişinin yeni katılımı ile uzun bir zaman zarfında takım olamadık son haftalarda takım olarak iyi bir duruma geldik hem herkes bir birine alıştı hemde bireysel performanlarda iyi sonuçlar almaya başladık” dedi.
“Önümüzde 6 maç vardır 6 maçın maximum kaç tanesini alabilirsek önce play-out sonra süper ligte kalmak için elimizden geleni yapacağız” diyen Ertaç “Süper ligte kalacağımıza inanıyorum çünkü herkes düşüşteyken biz güzel sonuçlar almaya başladık bu hafta zorlu bir maçımız var cihanir ile kendi sahamızda onuda 3 puanla kapatmayı ve en son sıradan kurtulmayı düşünüyoruz. Kötü başladık ama güzel bitecek” açıklaması yaptı. .

Temelci: Ligte kalacağımıza inanırım
İlk başta kötü sonuçlar alarak başladıklarını belirten Zihni “hiç bir zaman pes etmedik ve birlikte yine yükselişe geçtik süper ligte kalacağımıza inanıyorum” dedi. Zihni  haftasonu Cihangir ile zorlu bir maça çıkacaklarını ve 3 puan hedefleriklerini belirterek “kendi sahamızda 3 puanı alarak maçı bitireceğiz önümüzde uzun bir zaman vardır amacımız ne kadar puan alabilirsek ve alt sıralardan yükselmektir” dedi.. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473