banner564

Hedef turu geçmek

Çetinkaya Teknik direktörü Mehmet Bolkan bugün oynayacakları kupa maçından umutlu

Hedef turu geçmek
banner598
Hamit SAKALLI
Çetinkaya’nın yeni teknik patronu Mehmet Bolkan,  K-Pet Birinci ligin iyi ekiplerinden Göçmenköy ile oynayacakları zorlu kupa karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalarda karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi ve Göçmenköy’ün iyi bir ekip olduğunu belirterek mücadelenin zor geçeceğini ancak futbola verilecek araya takımının moralli girmesi adına bu mücadeleden galibiyetle ayrılmak istediklerini vurguladı.

Öncelikli hedefimiz Lig
Mehmet Bolkan yaptığı açıklamada kendilerinin bu sezon kupayı almak gibi bir hedeflerinin olmadığını ve tek amaçlarının tarihinde küme düşmemiş olan Çetinkaya gibi bir takımın ligde kalması olduğunu belirtti. 

4-5 transfer yapılacak
Ligde kalmak için devre arasında en az 4-5 transfer gerçekleştireceklerini belirten Mehmet Bolkan, bu transferlerin birinin takımdan ayrılan Sherman’ın yerine gelecek bir yabancı oyuncu olacağını söyledi. Mehmet Bolkan ayrıca devre arası transfer yapmanın zor olduğunu bildiklerini bu yüzden transferde daha çok kulüpleriyle problem yaşayan ve kendi takımlarına faydalı olacaklarına inandıkları isimlere yöneleceklerini vurguladı. Mehmet Bolkan aynı zamanda devre arasını daha verimli geçirebilmek adına bir de kamp ayarlayacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2014, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473