banner564

Hedef üst sıralar

Lefke, yeni sezon hazırlıklarına İltaç Karayel yönetiminde devam ediyor

Hedef üst sıralar
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

K-Pet Süper Ligin Batı Temsilcisi Lefke’de yeni sezona yönelik hazırlıklar devam ediyor. İltaç Karayel yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Batı temsilcisi bir buçuk aylık süreyi geride bırakırken, yeni sezonda geniş kadronun avantajını kullanmanın ana hedef olacağı belirtildi.
Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel takımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada uzun yıllar sonra kaliteli bir kadro ve alternatifli bir yedek kulübesine sahip olduklarını söyledi. Alt yapıya yapılan yatırımın karşılığını bu yıl alacaklarına inandığını ifade eden Teknik Direktör İltaç Karayel, aralarından ayrılan isimler olmasına rağmen iyi bir kadro oluşturduklarını belirtti. Çağrı, Burak, Zihni, Bilal gibi isimlerin aralarından ayrıldığını söyleyen Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, Deniz Kibar ve Candy’i ise ilk etapta aralarına dahil ettiklerini söyledi. Candy ile Allen’i yine bu sezon kullanacaklarını ifade eden İltaç Karayel en iyi 3. yabancı konusunda ise titiz çalıştıklarını ifade etti.

İlk maçlar zordur 
2018-2019 sezonuna Esentepe deplasmanı ile başlayacak olmanın zorluğunu ifade eden Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, ilk maçların her zaman zor olduğunu Esentepe deplasmanı ile başlayacak olmalarının ise zorluk derecesini daha yukarıya çektiğini söyledi. Lefke’nin deplasman fobisini artık ortadan kaldırmak istediklerini söyleyen Karayel, bu yıl bunu yaşamamak için çalışacaklarını söyledi. Sahalarının gece maçlarına ev sahipliği yapmasından dolayı bu sezon gece maçına da çıkacak olmalarının ayrı bir motive olacağını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, Lefke olarak iyi bir sezon hedeflediklerini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474