banner564

Hedefimiz daha çok oyuncu kazanmak

Mormenekşe A2 takımı antrenörü Şemsi Oyuncu Diyalog Gazetesi’ne yaptığı açıklamada hedeflerinin önce A takıma daha çok oyuncu vermek olduğu söyledi

Hedefimiz daha çok oyuncu kazanmak
banner598
Süleyman REBGE
A2 Süper Lig’i takımlarından Mormenekşe antrenörü Şemsi Oyuncu takımı hakkında kısa ve orta vadede ki hedeflerini anlattı.

Oyuncu: U15 takımından gelen kaliteli bir kadromuz var
Mormenekşe A2 takımı antrenörü Şemsi Oyuncu takımının kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ve bu kadronun U15 takımından gelen kaliteli oyuncular sayesinde olduğunu söylerken sözlerine şu şekilde devam etti: Yönetimimizde altyapıdan A takıma gelen potansiyelin farkında olduğu için bize destek veriyor, amacımız A takıma daha çok oyuncu kazandırmak.

“Hedefsiz değiliz”
Ligdeki hedeflerinden de bahseden Şemsi Oyuncu şunları kaydetti: Alt yapılarda tabii ki önceki hedef A takıma oyuncu vermektir bizimde önceliğimiz bu fakat oyuncularımıza bir hedef sunmamız gerekir bu nedenle amacımız üst sıralara oynayarak A takıma oyuncu çıkarmak. Zaten oyuncularda üst üste galibiyet aldıktan sonra şampiyonluğu düşünmeye başladılar, onları yavaş yavaş yoğurarak iyi birer oyuncu olmalarını sağlamalıyız.

“Saha konusu büyük sıkıntı”
Son olarak Mormenekşe Stadı’nda yapılan çalışmalar dolayısı ile saha sıkıntısı çektiklerini aktaran Şemsi Oyuncu, antrenman yapmakta zorlandıklarını, antrenmanlarını hep farklı yerler de yapmalarının kendileri ve çocuklar için büyük sıkıntı oluşturduğu ve eğer bu sıkıntı olmasaydı Mormenekşe A2 takımının çok daha iyi yerlerde olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474