banner564

Hedeflerini açıkladı

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın WNBA’de Oynayan Sırp Yıldızı Ana Dabovic basın ile buluştu

Hedeflerini açıkladı
banner598
YDÜ Kadın Basketbol Takımı’nın gözde transferlerinden olan Ana Dabovic dün Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti ve sonrasında basınla buluştu. 
Sırp Yıldız Ana Daboviç'in basınla buluşmasına YDÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murat Tüzünkan ile YDÜ Sağlık ve Spor Daire Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hakan Atamtürk eşlik etti. 
Hakan Atamtürk ,Yakın Doğu Kadın Basketbol Takımı’na Ana Dabovic gibi bir sporcuyu transfer etmiş olmaktan çok mutlu olduklarını belirtti. 

Ana Dabovic: Kıbrıs’ı çok beğendim 
Kıbrıs’ı çok beğendiğini belirten Ana Dabovic, “daha dün geldim. Bana karşı gösterilen misafirperverlikten ve samimiyetten son derece mutluluk duydum. Kıbrıs’a gelmiş olmaktan çok mutluyum” dedi. Yakın Doğu Üniversitesi hakkında duyduğu güzel yorumlar ve takımda oynayan arkadaşlarının olumlu konuşmalarının takımı seçmekte büyük rolü olduğunu belirten başarılı yıldız “Yakın Doğu Üniversitesi’ni seçmemin nedeni henüz birebir tanışmamış ve birlikte oynayamamış olsam da takımdaki değerli oyuncular ve takım hakkında duyduğum güzel şeyler oldu. Benim bu sezon hedefim, takımın kendi hedefi için elimden gelenin en iyisini yapmak olacak. Takım kendi hedefine ulaştığında, ben de kendi hedefime ulaşmış olacağım” dedi. 
YDÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murat Tüzünkan yaptığı konuşmada; "takımımızın çok büyük hedefleri ve çok büyük sorumlulukları var. Dün TRT’de ligde ilk dört takımdan biri olacağımız konuşuldu. Biz de takım olarak üzerimize düşeni yapacağız. Yeni transferlerimizle birlikte önce bu akşam Erciyes Cup’ta başlıyoruz, sonrasında Samsun’da Türkiye Kupası’nda devam edecek. İlk maçımız 17 Ekim’de olacak. Bu zamana kadar bize gösterdiğiniz destek için siz basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. Sembolik imza töreni ardından basın toplantısı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474