banner564

“Helal etmiyorum"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Manuel Fernandes pişmanlığı devam ediyor

“Helal etmiyorum
banner598
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Feyenoord-Beşiktaş maçının devre arasında gazetecilerle sohbet etti.
Orman, Feyenoord'un yeni sezon öncesi 4 oyuncusunu satıp, 33 milyon euroya yakın gelir etmesinin hatırlatılması üzerine "Özellikle Hollanda ve Belçika'daki takımlar bu işi çok iyi yapıyorlar. Genç futbolcular da bu ülkelerdeki takımları tercih ediyor. Biz bu konularda çok geride kaldık. Maç öncesi hazırlanan kitapçığı inceledim. 2004'te de Feyenoord ile oynamışız. O dönem Kuyt, Lazoviç ve van Persie gibi oyuncular Feyenoord'da forma giyiyormuş. Şu an kadroda yer alanlar da birkaç yıl içinde çok iyi takımlara transfer olabilir" şeklinde konuştu.
Fikret Orman, son dönemde gelir elde edebilecekleri tek oyuncunun Manuel Fernandes olduğunu söylerken, "Başkanlık süremdeki en büyük pişmanlıklarımdan biri geçen sezon Fernandes'i satmamamdır. Keşke satsaydık ancak Fernandes'e geçen sezon aldığı paranın bir kuruşunu bile helal etmiyorum. O para tüm Beşiktaşlılar’ın parasıdır" dedi.
Beşiktaş Başkanı son olarak Hugo Almeida'nın hala takım aradığını vurgularken, "Bizim verdiğimiz yıllık 2.5 milyon euroyu beğenmiyordu. Şimdi 800 bin euroya takım arıyor" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474