banner564

“Her türlü desteğe hazırız”

KKTC Kickboks Milli Takımı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova’yı ziyaret etti

“Her türlü desteğe hazırız”
banner598
KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova KKTC Kickboks Milli Takımı’na her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
Türkiye’nin Antalya’da yapılan ve 16 ülkeden yaklaşık 1500 sporcunun mücadele ettiği Turkish Open International Kickboxing Tournament’e katılarak ve 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya elde eden KKTC Kickboks Milli Takım kafilesi, geçtiğimiz gün KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

“Mutluluğu paylaşmak istiyoruz”
KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuların böylesi önemli uluslararası bir yarışta KKTC’yi en iyi şekilde temsil etmelerinden ve kazanılan başarıdan gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek,  bu gurur ve mutluluğu devlet büyükleri ile paylaşmak istediklerini söyledi. Demirel konuşmasının devamında daha çok gencimizin spor yapmasının en büyük amaçları olduğunu ifade ederek Bakan Berova’dan destek istedi.

“Her türlü desteğe hazırız”
Bakan Berova ise yaptığı konuşmada gençlerimizi bu başarılarından dolayı kutlayarak, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Ziyarette Bakan Berova, Başkan Niyazi Demirel’e anı tablosu, sporculara ise hediyeler verdi ve  anı fotoğrafı çekildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473