banner564

İkinci bomba

Değirmenlik takımı bir başka Rum futbolcu ile anlaşma imzaladı

İkinci bomba
banner598
Hamit SAKALLI
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun tanıdığı Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik kartlı futbolcu transfer etme hakkını kullanan ilk kulüp olan K-PET Birinci Lig ekibi Değirmenlik, ikinci Kıbrıslı Rum futbolcuya da imza attırdı.

Avgyris Christofi de imzaladı
Demetris Vasiliou’dan sonra Avgyris Christofi isimli futbolcuya da dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda imza attıran Değirmenlik’in kulüp başkanı Emirali Öztüccar, transferlerle ilgili “Demetris’ten sonra Avgyris’e de imza attırdık. Larnakalı olan Avgyris, son olarak Yunanistan İkinci Ligi’nde forma giydi” dedi.

Hiçbir çekincesi yok
Öztüccar  Demetris’nin yaşadığı olaylara rağmen Avgyris’in , hiçbir çekincesinin olmadığını söyleyen Öztüccar  “Avgyris, Demetris ile birlikte birkaç gündür antrenmanlarımıza çıkıyor. Dün de antrenmandaydılar. Ancak Avgyris’in adalesinde çekme vardır. Doktoru dinlenmesini uygun gördüğü için antrenmanda düz koşu yaptı” dedi.

 Bu zinciri kıracağız
“Bugüne kadar attığımız adımları biz kendimiz attık. Bazı engellerin aşılması için 2 futbolcudan birinin bu hafta oynaması lazımdır. Bu zinciri kıracağız. Buna kararlıyız” diyen Öztüccar  liglerimizde oynamak isteyen başka Kıbrıslı Rum futbolcuların olduğunu belirterek bu yolun açılması gerektiğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474