banner564

İlk ayağın galibi Tatlısu Seracılar

Beş kulüpten 90’ı aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada 103 puan toplayan Tatlısu Seracılar 1’inci ayağı önde tamamladı

İlk ayağın galibi Tatlısu Seracılar
banner598
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Judo Ligi’nin 1’inci ayağında sevinen Tatlısu Seracılar Gençlik Spor Kulübü oldu.
Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu tarafından 2 ayak üzerinden gerçekleştirilecek judo liginin 1’incisi geçtiğimiz gün Vadili’de gerçekleştirildi. Vadili Belediyesi Kültür Parkı’na kurulan minderlerde gerçekleştirilen şampiyonada Tatlısu seracılar Gençlik ve Spor Kulübü, Lefkoşa Kültür Spor Kulübü Derneği, Vadili Belediyesi Herkes için Spor Derneği, Alayköy Kültür Spor Kulübü ve Maraş Gençlik Spor Kulübü olmak üzere beş kulüpten 90’ı aşkın sporcu mücadele etti. Sabah saat 09.00’da başlayıp, 14.00’e kadar devam eden karşılaşmalarda büyük çekişme yaşandı. Tatlısu Seracılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün 103 puan ile ilk sırada tamamladığı 1’inci ayakta Lefkoşa Kültür Spor Kulübü Derneği 98 puan ile 2’nci, Vadili Belediyesi Herkes için Spor Derneği 29 Puan ile 3’üncü sırayı aldı.
Şampiyonanın sonunda düzenlenen ödül töreninde başarılı sporcuların madalyalarını Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahanlı, Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu Asbaşkanı Kürşat Dünki, Judo Teknik Komite Başkanı Hamza Bebek ve Judo Sınav Komitesi üyesi Orhan Yalçın verdi.
Judo 2015 Ligi’nin şampiyonu 8 Kasım 2015 tarihinde Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek 2’nci Ayak karşılaşmalarının ardından belirlenecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474