banner564

İlk günün lideri Bilgimer

15 aracın katılımıyla dün başlayan Uluslararası Kıbrıs Rallisi, bugün tamamlanacak

İlk günün lideri Bilgimer
banner598
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) organize ettiği Uluslararası Kuzey Kıbrıs Rallisi’nin ilk günü tamamlandı. İlk günkü 3 etap sonunda Sadık Bilgimer – Ahmet Buzlukcuoğlu ikilisi ilk sırada yeraldı. 
2 kez Dikmen etabı ve ardından geçilen Cemsa özel seyirci etabı ile ilk günü tamamlayan ekipler arasında Sadık Bilgimer  – Ahmet Buzlukcuoğlu ikilisi günü zirvede tamamlamayı başardı. Şampiyonluk mücadelesi veren Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi ise yaklaşık 3 saniye geride ikinci sırada yeralırken son şampiyon Derviş Sütcüoğlu – Harun Çakır ikilisi ise ilk günü üçüncü sırada tamamladı.
Rallinin ikinci gününde bugün  Balıkesir özel etapları ile yarışa devam edilecek. Yağışlardan etkilenen etaplarda komiserler kurulu kararı ile değişikliğe gidildi. Meriç köyünden başlaması planlanan Ercan Etabı kısaltılarak Ercan yolu üzerinde bulunan köprü altına yakın bir yerden start alacak. 3 kez geçilecek olan Ercan etabının ardından servis alınacak ve öğleden sonra 3 kez ardarda Balıkesir etabı geçilip ralli son bulacak. Rallinin ödül töreni ise saat 16.30’da Golden Tulip Hotel önünde yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473