banner564

İlk hedef tamam

İkinci devre hazırlıklarına 7 Ocak’ta başlayacak olan Cihangir’de moraller yerinde

İlk hedef tamam
banner598

 K-Pet Süper Ligi’nin ilk devresinin son maçına Lefkeyi konuk eden ve 2-0 galip gelerek devreyi 3 puanla kapatan Cihangir, ikinci devre hazırlıklarına 7 Ocak Pazartesi başlayacak.

Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu takımdan ayrılan Musa ve Türkkan’ın transferinden elde edilecek gelirle mutlaka 1-2 transfer yapmak istediklerini söyledi.

7 Ocak’ta top başı yapacağız
İkinci yarı hazırlıklarına 7 Ocakta başlayacaklarını söyleyen Toygar Davulcu ikinci yarı kamp hazırlıklarının devam ettiğini belirterek kampın 12 Ocak’tan sonra olacağını sözlerine ekledi.

Yerimizden memnunuz
Toygar Davulcu, takımın ilk yarıda sergilediği performanstan memnun olduğunu belirterek hedeflerinin ilk 5 içerisinde yeralmak olduğunu, bunu da ilk devrenin ardından başardıklarını sözlerine ekledi.

Devre arası tam bir skandal
Federasyonun devre arasını 3 hafta olarak açıkladığını belirten Toygar Davulcu, bunun aslında kabul edilemez bir durum olduğunu kaydederek “Maçtan sonra 7 Ocak’a kadar futbolcularımıza izin verdik. 7 Ocak’ta çalışmaya başlayacağız. 19 Ocak’ta ise kupa maçımız var ve dolayısıyla bir hafta öncesinde bu maça hazırlanmaya başlamak lazım. Ne zaman kamp yapacağız? Ne zaman yükleme yapacağız? Ne zaman dinlendirme yapacağız?” diyerek devre arasının en az bir ay olması gerektiğini kaydetti.

Kampları da düşünerek ara hesaplanmalı
Davulcu, devre arasının kamplarında hesaba katılarak düşünülmesi gerektiğini ancak üç yıldır hep aynı sıkıntıları yaşadıklarını belirterek “her sene bir birinin kopyası bir program var. Bir hafta sonra başlasa ne olacak yani? Ne UEFA’ya gideceğiz ne FIFA’ya” diyerek tepkisini dile getirdi.

Ara en az bir ay olmalı
İkinci devre daha çok maç yapacaklarını kaydeden Davulcu, “ilk devrede 15 maç oynandı. Ancak ikinci devrede kupa maçları da oynayacağız ve şu anda takımların çoğu yorgun. Dinlenmeye fırsat bulmadan yeniden ikinci devreye hazırlıklara başlayacağız” diyerek aranın en az bir ay olması gerektiğine vurgu yaptı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474