banner564

İşi sıkı tutuyoruz

Yeni sezonda Süper ligin zorluğunun bilincinde olduklarını belirten Özerem, işi sağlam tutacaklarını belirtti

İşi sıkı tutuyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Yeni sezon hazırlık kampını Girne’de Grand Pasha Hotel’de sürdüren Küçük Kaymaklı’da keyifler yerinde. Çoğu futbolcunun sezon başını sevmediğini belirten Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, hazırlık dönemi sonrası ise işin daha keyifli hale geleceğini belirtti. Şu an kadronun 28 kişi olduğunu belirten Vehbi Özerem, önümüzdeki süreçte bu sayının 20 kişi olacağına değindi. Girne’de bir haftalık kamp yapmaya başladıklarını da belirten Özerem, yabancı transfer arayışlarının ise sürdüğünü belirtti.

Oyuncular oldukça özverili
Hazırlık döneminin gayet iyi gittiğini belirten Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, oyuncu grubunun ise hazırlık döneminde son derece öz verili olduğunu aktardı. Son dönemde özellikle kadroyu belirlemeye yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Vehbi Özerem 28 kişilik kadronun ise ilerleyen süreçte 20 kişi olacağını aktardı. Hazırlık süreci kapsamında ayın sonunda 1 haftalık kamp yapacaklarını da belirten Vehbi Özerem, kamp sonrası ise kadronun daha net olacağını aktardı.

Dengeli bir fikstüre sahibiz
Fikstürün belirlenmesinden sonra görüşlerini aktaran Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, ligde her takımla karşılaşacaklarını bu nedenle fikstürün zor yada kolay olacağına pek fazla yorum yapmamak gerektiğini söyledi. Ligin bu sezon zor ve dengeli gideceğine de değinen Özerem, fazla kopmanın olacağını düşünmediğini bu nedenle süper ligin keyifli olacağını belirtti. Hazırlık kapsamı doğrultusunda Yılmaz Balcı anısına MTG ile karşılaşacaklarını belirten Özerem, her şeyin planladıkları gibi devam ettiğini sözlerine ekledi.


Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473