banner564

İskele’de bölge derbisi

K-Pet Süper Ligi’nde Gençlerbirliği, Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek

İskele’de  bölge derbisi
banner598
Hamit SAKALLI

K-PET Süper Ligin 11.haftasında karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği ve Mağusa Türk Gücü takımları üç puanı hedefliyor. Bu zorlu mücadele öncesinde her iki teknik adam da gazetemize açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ogan: “Ben ve teknik heyetim için duygusal bir maç”
Gençlerbirliği’nin başarılı antrenörü Ahmet Ogan,  bu mücadelenin her şeyden önce kendisi ve teknik ekibi için yıllarca hizmet verdikleri MTG ile olacağından dolayı duygusal bir anlam taşıdığını belirtti. Ahmet Ogan, ancak kendisinin ve ekibinin profesyonel olduğunu ve karşılaşmaya hazırlanırken kesinlikle bu duygusallığı bir kenara bıraktıklarını vurguladı.

Hedefimiz 3 puan
Ahmet Ogan, bu mücadeleye taktiksel olarak iyi hazırlandıklarını, takımının mental ve kondisyon olarak çok iyi durumda olduğunu ve Abbas dışında eksikleri olmadığını belirterek tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Ayrıca MTG’nin ligdeki pozisyonunun kimseyi yanıltmaması gerektiğini, MTG’nin her zaman büyük bir camia ve tehlikeli bir takım  olduğunu vurgulayarak mücadelenin zor geçeceğine dikkat çekti.

Ali Oraloğlu: “ Derbide hedef galibiyet”
Ligde zor günler geçiren MTG antrenörü Ali Oraloğlu, zor geçecek bölge derbisinde hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti. Takımının bu mücadeleye tamamen hazır olduğunu, antrenmanların iyi geçtiğini ve galibiyet için futbolcularına inancının tam olduğunu vurguladı. Bu mücadele öncesinde geçtiğimiz hafta 4 sarı kart cezalısı olan Nurettin forma giyemeyeceğini söyleyen Ali Oraloğlu, Nurettin iyi bir oyuncu olduğunu ancak onun yerine forma giyecek olan futbolcusunun da en az onun kadar takıma faydalı olacağına  inancının tam olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474