banner564

İstanbul'da dev futbol zirvesi

Kulüpler Birliği Vakfı’nın uzun süredir üzerinde çalıştığı Futbol Zirvesi projesi yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek

İstanbul'da dev futbol zirvesi
banner598

Spor dünyasından önemli katılımcıların yer alacağı, Kulüpler Birliği Uluslararası Futbol Zirvesi yarın İstanbul'da yapılacak. Birçok önemli spor adamının konuşmacı olarak katılacağı zirvede, Türk Futbolu’nun geleceği konuşulacak.

Organizasyona hem yurt içi hem de yurt dışından birçok önemli futbol adamı konuşmacı olarak katılacak.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması ile başlayacak futbol zirvesinde; Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Chelsea Başkanı Bruce Buck, Atletico Madrid Eş Sahibi Miguel Angel Gil, İngiliz futbol adamı Peter Kenyon gibi önemli isimler yer alacak.
Sabah erken saatlerde başlayıp tüm güne yayılacak organizasyon, toplam 4 büyük oturum ile gerçekleştirilecek. Zirve'de Avrupa liglerinin nasıl yönetildiği, uluslarası arenada liglerin nasıl yapılandırıldığı gibi konular masaya yatıralacak. Futbol dünyasının kalbinin atacağı buluşmada, gündemin en önemli maddesi ise liglerin yayın hakları ve pazarlaması olacak.

Gümüşdağ: Türk futbolu için en önemli zirve
Konu hakkında soruları yanıtlayan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbol dünyasının zirveden önemli çıkarımlar yapacağını dile getirerek şunları söyledi: “Yayın ihalesinin Kulüpler Birliği Vakfı tarafından yapılmasıyla ilgili bir mutabakat metni imzalamıştık federasyonla... Bununla ilgili bir yapılanmanın Avrupa tarafından nasıl yönetildiği, nasıl yapıldığı üzerine 4 panel bazında akşama kadar bir program olacak. Dolayısıyla Türk futbolu için en önemli zirve olacak." 
Zirve oturumların tamamlanmasından sonra gerçekleşecek gala yemeği ile sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473