banner564

İşte Melo'nun alternatifi

Galatasaray Melo'nun alternatifini İtalya'da buldu.

İşte Melo'nun alternatifi
banner598
Sarı kırmızılı ekip, Melo'nun takımdan ayrılması durumunda Milan'dan Nigel De Jong'u kadroya katmayı planlıyor. Yönetim, Brezilyalı futbolcunun Inter'e gitmesi durumunda De Jong için girişimlere başlayacak.
Galatasaray, Felipe Melo'nun Inter'e gitmesi durumunda Brezilya futbolcunun boşluğunu Nigel De Jong ile doldurmayı planlıyor.
Hollandalı De Jong, Milan'da bu sezon 29 kez forma giyerek istikrarlı bir performans ortaya koydu. 31 yaşındaki ön libero, 3 gol atıp 11 sarı kart gördü. Sert futbolu ile dikkat çeken De Jong Hollanda milli takımında yıllarca Sneijder ile birlikte oynadı.
2004 yılından beri 80 kez Hollanda milli takım formasını giyen De Jong, 2010 Dünya Kupası finalinde ve 2014 Dünya Kupası üçüncülüğünde kadroda yer alıyordu. Kariyerinde Ajax ve Manchester City ile lig şampiyonlukları bulunan başarılı futbolcu, 2005 yılında Hollanda'da yılın futbolcusu seçilmişti.
Sarı kırmızılı yönetim, Melo'nun sözleşmesini tamamlamasından yana. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyor. Ancak Melo, sözleşmesinin uzatılmasını ve yıllık ücretine zam yapılmasını istiyor. Inter ile adı anılan Melo'nun transfer konusunda karar vermesinin ardından De Jong için görüşmeler başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473