banner564

İstediğimizi aldık

Ligin sekizinci haftasında ilk galibiyetini alan Türk Ocağı’nda futbolcuların kendine güveni geldi

İstediğimizi aldık
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in sekizinci haftasına ligdeki tek galibiyeti olmayan takım olarak giren TOL, bu şanssızlığını birebir rakibi Yeniboğaziçi deplasmanında kırarak ligde galibiyetle tanıştı.

Oyuncularımı kutluyorum
TOL teknik patronu Rıza Erseven yaptığı açıklamalarda bu karşılaşma öncesinde tamamen galibiyete odaklandıklarını ve takımını bu yönde motive ettiklerini belirtirken, bu çalışmalarının meyvesini ilk galibiyetlerini elde ederek alan futbolcularını kutladığını söyledi. Rıza Erseven, TOL camiasının ligdeki durumu kendisine yakıştırmadığını, bu galibiyetle istediklerini aldıklarını ve bunun devamının gelmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Altı puanlıktı
Yeniboğaziçi karşılaşmasının altı puanlık bir karşılaşma olduğunu ve bu puanı kendilerinin almalarından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Erseven, on kişi kalmalarına rağmen güzel bir futbolla galibiyeti hak ettiklerini vurguladı. Rıza Erseven bu galibiyetin artık geride kaldığını ve önlerinde zorlu bir K.Kaymaklı mücadelesi bulunduğunu belirtirken, bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını ve hedeflerinin puan almak olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474